Amanda's Beauty BlogNimue treatment behandeling

Wil je met jouw huid een stap zetten naar huidverbetering?
Lees dan snel verder..

Wil je met jouw huid een stap zetten naar huidverbetering, dan is het belangrijk dat je het juiste merk vindt dat jou kan helpen bij jouw huidprobleem. Nimue Skin Technology is zo’n merk, Nimue doet voortdurend onderzoek en is daardoor dynamisch en trendsettend. De nieuwe SRC peelings van Nimue, die de huid niet alleen peelen maar ook voorzien van een flinke dosis werkstoffen.

                                                     

Nimue staat bekend om zijn concept voor huidclassificatie, waarbij de huid is onderverdeeld in:

  • Environmentally Damaged Skin,
  • Hyperpigmented Skin,
  • Problematic Skin
  • Interactive Skin.

In de bijzondere filosofie staan huidproblemen centraal. Iedere huidspecialist die een huidprobleem kan oplossen, kan ook zonder problemen een huid verzorgen. De essentie van een Nimue-behandeling ligt dan ook bij huidverbetering. Feelgood en verzorging zijn niet onbelangrijk maar vormen een toegevoegde waarde. Nimue verdeelt zijn concept onder in:

Wil je weten welke behandelmogelijkheden er zijn? Klik dan op de soort behandeling die jij graag zou willen en je zult alles lezen over de mogelijkheden om je huid te verzorgen en of te verbeteren.

Binnen alle Nimue- behandelingen staan de peelings centraal: peeling is huidverbetering!

Wat doen de nieuwe SRC-peelings?
Omdat effectiviteit én veiligheid voorop staan, ontwikkelde Nimue de SRC-peelings, ofwel de Skin Resurfacing Complex-peelings. De peelings bevatten naast de zuren zoals melkzuur en salicylzuur ook een  behoorlijke hoeveelheid werkstoffen. Je bent niet alleen aan het peelen, maar je voorziet de huid tegelijkertijd van diverse werkstoffen zoals: peptiden, vitaminen en heilzame plantenextracten. Om deze werkstoffen in de huid te laten opnemen, dien je de huid eerst toegankelijker te maken met een speciale stap binnen het peelingproces. Zo zorg je ervoor dat de werkstoffen in de juiste huidlaag getransporteerd worden zonder dat ze afzwakken. Zowel de peelende als de voedende werkstoffen zijn gekoppeld aan waterstofionen. Hierdoor wordt het geheel tot in de onderste huidlaag (de basaalcellenlaag) opgenomen zonder nadelige complicaties zoals overstimulatie of irritatie.

Waarin onderscheidt Nimue zich met zijn peeling?
Nimue is echt anders. Standaard peelings werken van bovenaf.
Bij de Nimue SRC-peelings werkende zuren van bovenaf, terwijl de werkstoffen van binnenuit hun werk doen. Dat betekent dus dubbel resultaat voor een huid met problemen. De SRC-peelings verwijderen dode huidcellen en hydrateren, voeden en verstevigen de huid dankzij diverse peptiden, vitaminen en zogenaamde superfoods. Ze verjongen en herstellen de veeleisende huid van binnenuit, pakken vrije radicalen aan en beschermen de huid tegen diverse negatieve invloeden van zowel binnenuit als van buitenaf.

Zijn er ook producten voor thuisgebruik?               
Ja, zeker! Om de resultaten van de professionele behandelingen te ondersteunen, ontwikkelde Nimue meerdere probleemoplossende producten voor thuisgebruik. Deze uniek geformuleerde producten zijn gebaseerd op huidverbeterende zuren die de huid thuis consequent peelen en verzorgen. Binnen de thuisverzorging vormen de Actives: een gel of fluide op basis van 10% Amphoteric AHA’s. Deze formule bestaat uit een unieke combinatie van glycolzuur, melkzuur en citroenzuur die zijn gekoppeld aan eiwitten. De Actives houden de pigmentatie onder controle, verminderen onzuiverheden en verjongen de huid. De peptiden die in de Actives zijn verwerkt, herstellen direct de huidbarrière en hebben een verstevigende werking.

De Actives van Nimue zijn een musthave voor iedereen die een gezonde, stralende huid wil.