Offline

Wil jij de aankomende zomer door zonder “ongewenst haren”?

Begin dan nu alvast met definitief ontharen door middel van IPL

 

Definitief ontharen IPL

Harsen, scheren en epileren. Het is voor veel vrouwen en mannen het hele jaar door een terugkerend en tijdrovend ritueel. Maar waarom al deze moeite als er ook een pijnloze, veilige en snelle manier is om haren definitief te verwijderen? Definitief ontharen IPL kan bij ons in de schoonheidssalon. Wil jij alvast voor de zomer af van je ongewenste haren? Maak dan gratis kennis met IPL in onze schoonheidssalon.

Hoe werkt het?

Met IPL wordt via licht warmte opgewekt in de haarzakjes en de haarstamcellen. Daarna geleidt de melanine (het pigment) in de haar het licht naar de haarwortel. Doordat de warmte de haarzakjes en cellen vernietigd, zullen ze daardoor nooit meer een haartje kunnen produceren. Kortom, simpel gezegd wordt de haarwortel door de lichtflits vernietigd. Waardoor er geen haar meer uit kan groeien. Dit heeft tot resultaat dat na een kuur gemiddeld 80-90% vermindering van het haar wordt bereikt. Echter kunnen alleen haarwortels met voldoende pigment worden vernietigd.

Daardoor levert ontharing met IPLhet beste resultaat op wanneer je donkere haren op een lichte huid hebt.
Maar ook voor de behandeling van witte of blonde haren in het gezicht kun je bij ons terecht. Lees alles over elektrisch ontharen.

 

definitief_ontharen_met_ipl_schoonheidsspecialist_oksel_ zomerHoeveel IPL behandelingen zijn er nodig?

Bij definitief ontharen met IPL moet rekening gehouden worden met het groeiproces van een haar. IPL kan namelijk alleen de haren in de groeifase definitief vernietigen. Echter het haargroeiproces verschilt per lichaamsgebied. Waardoor de frequentie van de IPL behandeling afhankelijk is van het te behandelen lichaamsdeel. Zo worden gezichtsbehandelingen eens in de vier weken uitgevoerd. Terwijl er acht weken tussen twee behandelingen van bijvoorbeeld de benen zit.

Er zullen meerdere behandelingen nodig zijn voor een definitieve haarverwijdering. Gemiddeld acht behandelingen, met een onderbreking van vier tot acht weken. Het aantal behandelingen kan hoger of lager uitvallen. Om een goed resultaat te behouden, adviseren wij om jaarlijks één tot twee onderhoudsbehandelingen te ondergaan.

 

Alvast klaar voor de zomer, zonder ongewenste haren? Maak dan gratis kennis met IPL in onze schoonheidssalon in Nieuw Vennep!

Lees meer informatie over het definitief ontharen met IPL 

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst