Wenkbrauwen epileren of harsen

Mooie wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn de kapstok van je gezicht, wordt weleens gezegd. Hiermee zijn wij bij Erna’s Beauty het zeker eens! Er wordt bedoeld dat een wenkbrauw heel belangrijk is voor jouw gezichtsuitdrukking. Een onjuist gestylde wenkbrauw kan je heel boos of bijvoorbeeld verbaasd laten kijken. Een perfect gestylde wenkbrauw juist weer een “open blik” of meer laten liften. Het is dus zeer belangrijk dat er van te voren wordt gesproken over de wens van de wenkbrauwen en dat er goed wordt gekeken naar de vorm van het gezicht en de stand van de ogen.

Het verven van je wenkbrauwen kan er voor zorgen dat ze wat beter zichtbaar zijn. Soms lijken je wenkbrauwen hierdoor ook voller, omdat de blonde/ lichte haartjes die tussen de donkere haren zitten dan ook gekleurd zijn.
Wij houden van natuurlijke wenkbrauwen die perfect gestyld zijn.

Kom je bij Erna’s Beauty de eerste keer om je wenkbrauwen te epileren of harsen? Dan bekijken we eerst of de natuurlijke vorm nog goed zichtbaar is. Als dat niet zo is, dan zullen we jou een wenkbrauw correctie adviseren. Hieronder lees je daar meer over. Als de natuurlijke vorm nog redelijk zichtbaar is, harsen of epileren wij jouw wenkbrauwen in de juiste vorm.

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

Wenkbrauw correcties

Wenkbrauw correctie

Een wenkbrauw correctie geeft je een opener oogopslag. Zo creëer je als het ware een mini facelift. Het resultaat zijn goed verzorgde en gestylde wenkbrauwen.

Om de perfect gestylde wenkbrauw te krijgen, gaan we uit van bepaalde punten in het gezicht. Zo bepalen we het begin, het einde en het hoogste punt van de wenkbrauw. Door deze punten weten we precies hoe de wenkbrauw “hoort” te zitten en kunnen we jouw perfecte wenkbrauw creëren.

Samen met Pupa Eyebrow producten kunnen we het helemaal afmaken. Pupa heeft namelijk perfecte kleuren en producten om de mooiste wenkbrauwen te maken. Vanzelfsprekend is dat dit de hele dag blijft zitten.

Bij Erna’s Beauty kan je ook terecht voor permanente make-up, vraag ons naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

Wimpers en wenkbrauwen verven

Wenkbrauw of wimpers verven

Heb je geen zin om je wenkbrauwen elke dag te bij te tekenen? Of in doorgelopen mascara? Ook ideaal wanneer je op vakantie gaat.
Laat je wimpers en of je wenkbrauwen verven bij Erna’s Beauty.

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst