THOCLOR LABS SKIN SERIES

Erna’s Beauty is enthousiast op de introductie van de Thoclor Labs GF-serie aan ons assortiment Twee producten op basis van ons eigen immuunmolecul HOCL, die bij uitstek geschikt zijn als ondersteuning na een intensieve behandeling en bijdragen aan huidverjonging. Dit product is echt fantastisch! Bij Erna’s Beauty adviseren wij de Thoclor altijd na het ondergaan van een intensievere behandeling. 

Het actieve ingrediënt genaamd hypochlorous acid (HOCl) is een natuurlijk geproduceerd molecuul, dat ook bekend staat als immuunmolecuul. In feite is dit de basis van het immuunsysteem van ons lichaam en wordt gevormd in de witte bloedcellen. Het heeft veel gezondheidsvoordelen. Het draagt bij aan de verjonging van de huid, maar heeft ook zeer krachtige desinfecterende eigenschappen. Het is aangetoond dat HOCl 80 – 100 keer effectiever is tegen virussen dan bleek (clorine1) én het is volledig natuurlijk en veilig.

 

BIOTECHNOLOGIE

Thoclor Labs specialiseert zich in de biotechnologie en combineert de kracht van de medische wetenschap met de wonderen van de natuur. Thoclor Labs heeft ‘s werelds meest geavanceerde ‘’aftercare’’ en ‘’rejuvenation’’ producten ontwikkelt. De GF serie, ontwikkeld door Thoclor Labs en ondersteund door uitgebreid onderzoek, maakt een eind aan de zoektocht naar een jeugdige gezonde huid. Door verjonging te combineren met genezing heeft Thoclor bewezen de best mogelijke huid te geven.

 

HOCL

Normaliter wordt HOCL in het lichaam aangemaakt en is de stof een onderdeel van het immuunsysteem dat door middel van een enzymatisch proces wordt aangemaakt door de witte bloedlichaampjes. HOCL is verantwoordelijk voor wondgenezing en het bestrijden van infecties. Het speelt een centrale rol in onze immuniteit en algehele gezondheid.

 

GEPATENTEERDE METHODE

Thoclor Labs bezit patent op een 100% stabiele en zuivere HOCL immuunoplossing (zonder andere giftige vormen van chloor of zout) die buiten het lichaam geproduceerd wordt. De unieke vervaardigingsmethode van Thoclor Labs levert een hoge kwaliteit en concentratie van HOCL. Een actief ingrediënt dat niet-toxisch, 100% zuiver en stabiel is.

Het actieve ingrediënt is 100% natuurlijk en veilig.

 

 

Maak een afspraak
Bekijk de prijslijst

 

Thoclor GF2

THOCLOR GF1 Aftercare

THOCLOR GF1 AFTERCARE biedt fantastische voordelen. Het gebruik reduceert de downtime tot bijna nul en is te gebruiken op een open huid. Het voorkomt ontstekingen, opent poriën, beëindigt infecties en versnelt de genezing van de huid.

WAT IS HOCL IN THOCLOR GF1 AFTERCARE?
HOCL is ons eigen immuunmolecuul dat door de witte bloedcellen wordt aangemaakt. HOCL is verantwoordelijk voor de genezing en het bestrijden van infecties. Het speelt een centrale rol in onze immuniteit. De unieke productiemethode van Thoclor Labs levert een stabiele en geconcentreerde vorm van HOCL, ontwikkeld via een IP-beschermd proces buiten het menselijk lichaam in combinatie met aanvullende gepatenteerde ingrediënten. Bij uitstek geschikt als ondersteuning na intensieve behandelingen of trauma.

VOORDELEN
De vier belangrijkste voordelen van de Thoclor Labs GF-serie, wanneer gebruikt als nazorgproduct om de huid na intensieve behandelingen of trauma te ondersteunen:

 1.  Krachtige antiseptische werking tegen pathogenen waaronder biofilm, bacteriën, virussen en schimmels.
 2. Vermindert de inflammatoire reactie van het immuunsysteem (minder roodheid, pijn en zwelling) en bevordert de genezingsreactie.
 3. Zorgt voor een veel snellere genezing.
 4. Verlaagt het risico op Post Inflammatoire Hyperpigmentatie bij donkere huidtypes aanzienlijk (PIH).

Wanneer?

Na iedere behandeling, die de buitenste laag van de huid beïnvloedt. Denk aan:

 • Microneedling
 • Peelings, laser of harsen
 • Dermabrasie

Waarom?

 • Vermindert pijn
 • Voorkomt infectie
 • Vermindert het risico op hyperpigmentatie
 • Versnelt de genezing met 60 to 70%
 • Remt ontstekingen
 • Vermindert roodheid

Thoclor GF 2 Skin Rejuvenation

DE KRACHT VAN THOCLOR LABS GF2
SKIN REJUVENATION

Het verouderingsproces beïnvloedt de cosmetische uitstraling van de huid door veranderingen in de structuur en functie. Het verouderingsproces heeft effect op zowel de epidermis als de dermis. De genetisch bepaalde snelheid waarmee de huid veroudert, staat bekend als intrinsieke veroudering. Maar er zijn ook nog extrinsieke factoren die een veel groter aandeel hebben in het verouderingsproces: zoals de zon en andere omgevingsfactoren. Deze factoren hebben ook invloed op allergieën en aandoeningen, zoals acne en rosacea. Thoclor GF2 biedt bescherming tegen deze extrinsieke factoren.

THOCLOR GF2 SKIN REJUVENATION is te gebruiken op een dichte huid. Dagelijks gebruik na het reinigen van de huid vóór de lotion of conditioner zorgt voor een tot 60% verhoogde opname van werkstoffen, die daarna aangebracht worden. Het resultaat is verjonging, rimpelvermindering en een betere hydratatie van de huid.

WAT IS HOCL?
HOCL is ons eigen immuunmolecuul dat door de witte bloedcellen wordt aangemaakt. HOCL speelt een centrale rol in onze immuniteit. De medische wereld probeert al decennia HOCL buiten het menselijk lichaam te produceren, met wisselend succes. Het probleem in de productieprocessen is over het algemeen dat HOCL verontreinigd wordt met toxische bijproducten.

Voortbouwend op hun jarenlange ervaring heeft Thoclor Labs de GF producten ontwikkeld. Hun eigen productieproces levert een uitzonderlijk zuivere en stabiele vorm van HOCL. Deze methode maakt de klinische toepassing van HOCL mogelijk. Een van de meest opvallende voordelen van HOCL is het effect op de huid. De HOCL van Thoclor Labs blijft in zijn puurste vorm en komt overeen met de gemiddelde pH van de menselijke huid.

Het huidverjongende effect van HOCL wordt beschreven in een recent onderzoeksartikel van ‘‘The University of Stanford, USA’’.

Deze studie concludeert dat HOCL het volgende huidverjongende effect heeft op de huid:

 1. Vermindert de verdunning van de epidermis
 2. Vertraagt de omloopsnelheid van epidermale cellen
 3. Vermindert de DNA-herstel eiwitten (stijgt bij huidveroudering)
 4. Ontsteking van de huid wordt verminderd
 5. Herstelt beschadigingen door omgevingsfactoren bij continu gebruik
 6. Gunstig effect op atopische dermatitis (eczeem verbetert bij het aanbrengen van HOCL op de huid)

Dankzij het antibacteriële en ontstekingsremmende effect dat HOCL op de huid heeft, biedt het ook veel voordelen bij de behandeling van acne en rosacea. De antibacteriële, antivirale en schimmelwerende werking van HOCL overtreft bekende ontsmettingsmiddelen en er is geen resistentie tegen het gebruik ervan beschreven. Het ontstekingsremmende effect vermindert roodheid en pijn in besmette gebieden.

Wetenschappelijke onderzoeken/referenties

 • Bhatia, A et al: Optimizing Wound Healing for Cosmetic and Medical Dermatologic Procedures. Practical Dermatology March 2018; 42 – 45
 • Leung H. et al. Topical hypochlorous acid ameliorates NF-kB mediated skin disease in mice. Department of Developmental Biology, Dept. of Dermatology and Radiation Oncology. Stanford University School of Medicine. Journal of Clinical Investigation. Vol. 123, No.12 Dec 2013
 • Reference (Peer-reviewed journal): Serhan Sakarya et al. Hypochlorous Acid: An Ideal Wound Care Agent With Powerful Microbicidal, Antibiofilm, and Wound Healing Potency. WOUNDS 2014; 26(12):342-350
 • Reference (Peer reviewed journal): James Q. Del Rosso et al. Status Report on Topical Hypochlorous Acid: Clinical Relevance of Specific Formulations, Potential Modes of Action, and Study Outcomes. J Clin Aesthet Dermatol. 2018 Nov; 11(11): 36–39. Published online 2018 Nov 1.
 • Rossi-Fedele et al. Influence of pH changes on chlorine-containing endodontic irrigating solutions. International Endodontic Journal, 44, 792–799, 2011.
 • United States Environmental Protection Agency Official List of Disinfectants that may be used against Covid-19. https://www.nea.gov.sg/our-services/public-leanliness/environmentalcleaning-guidelines/guidelines/interim-list-ofhousehold-products-and-active-ingredients-fordisinfection-of-covid-19
 • Standard Operating Procedures for Preparedness, Detection and Response to a Coronavirus (Covid-19) Outbreak in South Africa.. National Department of Health Directorate: Communicable Diseases 30 January 2020. https://www.hpcsa.co.za/Uploads/Publications%202020/Resources/SOP_Coronavirus_29_Jan_2020.pdf
 • Wang L, Bassiri M, Najafi R, et al. Hypochlorous Solution as a Potential Wound Care Agent: part I. Stabilized hypochlorous solution: a component of the inorganic armamentarium of innate immunity. J Burns Wounds. 2007;6:65-79.
 • McKenna, SM. & Davies, KJ. (1988): Inhibition of bacterial growth by Hypochlorous acid. Possible role in the bactericidal activity of phagocytes. The Biochemical Journal, 254 (3): 685-92.
 • Dahlgren, A. & Karlsson. (1999): Respiratory burst in human neutrophils. Immunol Methods 232: 3-14.
 • Babior, BM. (1978): “Oxygen-dependent microbial killing by phagocytes (first of two parts)”, N Engl J Med. Mar 23; 298(12):659-68.
 • Wang L. (2007): “Hypochlorous acid as a Potential Wound Care Agent. Part I. Stabilized Hypochlorous acid: A Component of the Inorganic HOCL Armamentarium of Innate Immunity”, J Burns Wounds. 2007; 6: 69-69.
 • Selkon JB. Cherry GW. Wilson JM. Hughes MA. (2006): Evaluation of Hypochlorous acid washes in the treatment of chronic venous leg ulcers; Journal of wound care; 15 (1); 33-37.