pH Formula

Prachtig resultaat: van buiten naar binnen en van binnen naar buiten
pHformula brengt huidverbetering naar een hoger niveau en introduceert de buiten-naar-binnen en binnen-naar-buiten filosofie. Geavanceerde dermatologische huidvernieuwingsmethoden werken van buiten naar binnen, terwijl krachtige voedende werkstoffen binnenin de huid helpen met snel herstel.

De pHFormula gezichtsbehandeling is niet zomaar een behandeling. De peelingen zijn niet zoals alle peelings. PH Formula is uniek. De huid wordt niet alleen gepeeld, maar de huid krijgt direct een enorme boost aan werkstoffen en zuurstof toegevoegd. Deze combinatie maakt dat er met pH Formula waanzinnige resultaten behaald kunnen worden.

 

Hoe werkt het?

Uiteraard kun je beginnen met een ontspannende en huidvernieuwende behandeling. Heb je een huidprobleem en wil je huidverbetering of verjonging stimuleren? Dan boeken wij twee weken voor de gezichtsbehandeling een intake gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en doen we een uitgebreide huidanalyse. Hierna is het product en behandelplan bekend. Je start dan met een starterskit om je huid voor te bereiden op de pHformula gezichtsbehandeling die we twee weken later inplannen. Na deze gezichtsbehandeling kan je gewoon je dagelijkse bezigheden voortzetten. De huid heeft geen lange hersteltijd nodig.

Meer dan een peeling
pHformula maakt de huid sterker, stralender en jonger. Het is sensationeel om een peeling en het inbrengen van werkstoffen door middel van zuurstof in één te ervaren. De huidbehandelingen leveren dan ook spectaculaire resultaten op bij:

  • Huidveroudering, intensieve rimpel vermindering en het verstrakken van de huid
  • Acne, ontstekingen en het talggehalte van de huid
  • Hyperpigmentatie en huidverkleuringen worden spectaculair verminderd
  • Chronische roodheid, diffuse roodheid, couperose en rosacea

 

Ervaar het verschil!

 

Wil je huidveroudering vertragen en een jongere huid?

AGE

Huidveroudering is een proces dat veel eerder begint dan we denken. Huidveroudering begint al bij ongeveer 25 jaar. De eerste tekenen zijn een vochtarme huid, waarna al snel het collageengehalte in de huid afneemt. Het gevolg is dat de huid volume verliest en rimpels vertoont.

 

Wil je een egale huidskleur zonder pigmentvlekken?

MELA

Al meer dan 2 miljoen mensen binnen Nederland hebben te maken met hyperpigmentatie. Overmatige pigmentaanmaak door bijvoorbeeld zon of medicatie kan onsierlijke bruine vlekken in het gezicht geven. Vaak wordt dit als storend ervaren.

 

Wil je ook een schone, zuivere huid zonder puistjes en mee-eters?

AC

Acne is een huidprobleem dat vanaf de pubertijd bij alle leeftijden kan voorkomen. Door een overschot aan mannelijke hormonen kan zowel bij mannen als vrouwen acne ontstaan. De talgklier raakt ontstoken door de acne-bacterie. Het gevolg is een puist, die uiteindelijk zelfs littekens kan geven. Acne komt voor over het hele lichaam.

 

Wil je een directe en minder schadelijke behandeling?

CR

Een chronisch rode huid kan behoorlijk vervelend zijn. Dit kan komen door couperose of verbranding. Ook kan de huid rood aanzien door een bacteriële verstoring. Deze aandoening wordt vaak met zware medicatie behandeld, waardoor de weerstand van de huid achteruit gaat.

 

Ben je benieuwd naar wat een pH Formula behandeling voor jou kan betekenen? Kom dan snel naar onze schoonheidssalon!

 

Maak een afspraak
Bekijk de prijslijst