Pedicure behandeling voor de reumatische voet

Pedicure voor reumatische voet

De pedicure voor reumatische voet wordt vaak vergoed door de zorgverzekering. Vraag dit vooral even na bij de zorgverzekeraar. Mensen met een reumatische aandoening hebben vaak last van de voeten. Pijn staat daarbij voorop en is meestal de belangrijkste klacht. Daarnaast zijn vermoeidheid, brandende voeten, niet goed kunnen lopen (stijfheid) en zwelling de belangrijkste klachten.
Aangezien er meer dan 200 reumatische aandoeningen bekend zijn, is de ‘reumatische voet’ eigenlijk geen goede term. Beter is te spreken van een reuma patiënt met voetklachten.

Reuma en voetverzorging

Mensen met reuma hebben niet alleen last van de voeten, maar vaak ook van de handen. Echter wordt de voetverzorging hierdoor soms een probleem. Wanneer niet meer de eigen nagels geknipt kunnen worden, of als de voeten niet meer goed verzorgd kunnen worden. Hierdoor is het verstandig de voeten te laten verzorgen door een professionele en gespecialiseerde pedicure. Zoals met de aantekening voor “reumatische voet”. Door deze aantekening valt het onder medische pedicure. Erna’s Beauty is aangesloten bij diverse instanties om er voor te zorgen dat de behandeling vergoed kan worden. Uiteraard moeten onze gespecialiseerde pedicures ieder jaar bijgeschoold worden. Zo weet je zeker dat jouw voeten in goede handen zijn.

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

Pedicure_voor_reumatische_voet_schoonheidssalon_nieuw_vennep