Je voeten verwennen bij Erna’s Beauty

Onze voeten zijn harde werkers. Ze lopen gemiddeld 4 keer de wereld rond. En toch vergeten we vaak onze voeten te verzorgen. Geef je voeten een verwenmoment met een pedicure in onze schoonheidssalon.

Pedicure

cosmetische medische pedicure schoonheidsspecialist nieuw vennep

Tijdens de pedicure behandeling van Erna’s Beauty worden je nagels geknipt, het eelt verwijderd en eventuele pijnlijke plekken behandeld. Jouw voeten zullen na de behandeling weer zacht en comfortabel aanvoelen.

Cosmetische voetverzorging

De voetverzorging start met de scrubben van de voeten en de onderbenen. De scrub verwijdert de dode huidcellen. Maar ook maakt het de huid zachter, gladder en egaler. Dankzij de heerlijke geur en de actieve oliën in de scrub, wordt de verzachtende werking versterkt en de voeten gerevitaliseerd. Daarna volgt een op de behoefte afgestemde pakking van de voet en een onderbeen massage. Onze cosmetische voetverzorging wordt geheel afgestemd op jouw wensen.

French Pedicure of Gel Polish nagels

Wanneer je een gelegenheid hebt waarbij je er zeker van wilt zijn dat je teennagels er mooi en verzorgd uit zien. Kies dan voor een French pedicure of gel polish. Erna’s Beauty heeft een royale keuze uit prachtige kleuren voor iedere gelegenheid en elk seizoen. De gel wordt over de natuurlijke nagel aangebracht en levert een prachtige en verstevigende laag. De nagels van de voeten krijgen met French pedicure een ‘natural look’. De nagelranden worden parelwit, terwijl de natuurlijke kleur van de nagels versterkt wordt.
Er kan ook gekozen worden uit een van onze gel polish kleuren. Het resultaat is prachtige verzorgde nagels die wekenlang meegaan.

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst