Pedicure behandeling

Pedicure

Onze voeten zijn harde werkers. Ze lopen gemiddeld 4 keer de wereld rond. En toch vergeten we vaak onze voeten te verzorgen. Geef je voeten een verwenmoment met een pedicure in onze schoonheidssalon.

Een pedicure bij Erna’s Beauty

Tijdens de pedicure behandeling van Erna’s Beauty worden je nagels geknipt, het eelt verwijderd en eventuele pijnlijke plekken behandeld.
Jouw voeten zullen na de behandeling weer zacht en comfortabel aanvoelen.

 

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

Hier onder vind je 7 grappige en interessante voetenfeitjes

1

Vrouwen hebben maar liefst vier keer zo vaak last van voetproblemen als mannen. Zou het komen door “wie mooi wil zijn moet pijn doorstaan” gewoon door lopen op die mooie pumps ook al doen ze ontzettend veel pijn! Gelukkig kan een leuke sneaker ook tegenwoordig bijna overal bij!

2

Je voet bestaat uit maar liefst 26 beenderen, 33 gewrichten, 107 banden en 10 spieren of pezen. De botjes uit allebei je voeten samen vormen een kwart van al je botten in je lichaam

3

Met een stappenteller zou je waarschijnlijk meten dat je zo’n zeven kilometer per dag loopt. Iemand van 70 jaar heeft dus ongeveer vier keer de aarde rondgewandeld.

4

Doordat je teennagels vrij poreus zijn, kan je ze beter eerst met een Basecoat lakken. Dit voorkomt dat je nagel verkleurd. En in de winter even geen kleurtje op je nagels kan ook geen kwaad.

5

Shoppen voor schoenen kun je het beste aan het eind van de dag doen. Na een dag winkelen zijn je voeten namelijk opgezwollen en heb je zowat een maat groter nodig. Stel je voor dat je ‘s morgens je (nog) slanke voeten in een paar fantastische schoenen steekt en je die mooie stappers in de loop van de dag moet uittrekken, omdat ze knellen. Om van alle gevolgen (blaarvorming, eelt, likdoorns) maar niet te spreken.

6

Volgens verschillende geneeswijzen weerspiegelen je voeten je gezondheid. De eerste symptomen van ziektes, zoals hart- en bloedvatproblemen, treden volgens hen op aan je voeten.

7

Het is bijna een wonder als je geen zweetvoeten hebt. Twee voeten hebben samen ongeveer 250.000 zweetkliertjes die ruim een kwart liter vocht per dag afscheiden.