Pedicure behandeling voor de diabetische voet

Pedicure voor diabetische voet     

De pedicure voor diabetische voet wordt vaak vergoed door de zorgverzekering. Dit kun je navragen bij jouw zorgverzekeraar. Doordat het gevoel in de voeten sterk afneemt bij een cliënt met diabetes, is het verzorgen van de voeten daardoor erg belangrijk.


Pedicure_voor_diabetische_voet_schoonheidspecialist_nieuw_vennepDiabetische voet

Voetafwijkingen komen bij patiënten met diabetes vaak voor. Vooral patiënten die langer dan zes tot zeven jaar diabetes hebben, ontwikkelen vaak voetafwijkingen. Deze voetafwijkingen kunnen op den duur tot ernstige problemen leiden. Omdat, als gevolg van de diabetes, het normale gevoel verminderd is worden beschadigingen en wondjes aan de voeten (te) laat opgemerkt. Het ziet er aanvankelijk onschuldig uit, maar het kan leiden tot ernstige infecties. Als gevolg van de infectie raakt de bloedsuikerspiegel ontregeld.

Als voetinfecties verwaarloosd of onvoldoende behandeld worden, kan dit op langere termijn zelfs tot amputatie leiden!

Vroegtijdige intensieve wondbehandeling voorkomt onnodige complicaties. Vraag daarom bij twijfel over een wond aan uw voet zonder uitstel advies aan je behandelend arts of gespecialiseerd pedicure.

 

Pedicure voor diabetische voet bij Erna’s Beauty

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in deze speciale pedicure. Maak een afspraak in onze schoonheidssalon voor meer informatie of een behandeling. Informeer ook bij je zorgverzekering of de behandeling in aanmerking komt voor een vergoeding.

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst