PBSerum Cosmeceuticals

Doordat PBSerum Cosmeceuticals gebruik maakt van vriesdrogen, blijven enzymen en andere werkstoffen langer houdbaar. Zo kan de werking van de stoffen wel 15 jaar stabiel blijven. PBSerum is de eerste farmaceut die gebruik maakt van deze bijzondere vriesdroogtechniek in haar producten. Hierdoor dringt de peeling door in de diepste lagen van de huid. Maar doordat er geen andere conserveringsmiddelen zijn toegevoegd, bestaat het product uit 100% natuurlijke ingrediënten.

Voordeel van PBSerum Cosmeceuticals

Doordat de Cosmeceuticals producten gemaakt zijn met biologische ingrediënten, zullen de producten ook medische voordelen tot resultaat hebben.
Zo zullen de producten in staat zijn de huid op langere termijn te blijven beïnvloeden. Maar ook dragen ze bij aan vernieuwing van de huidcellen.
Ook worden de producten tot diep in de huid opgenomen. Hierdoor is het resultaat veel krachtiger en langduriger, maar is er ook meer effect na een behandeling.

PBSerum richt zich op specifieke huidproblemen, zoals:

  • een vale huid
  • een gecombineerde huid
  • een vette huid
  • een huid met acne
  • een huid met rimpels
  • een verslapte huid

PBSerum Cosmeceuticals tijdens een gezichtsbehandeling

Pbserum kan in iedere gezichtsbehandeling worden toe gevoegd. Bij Erna’s Beauty gebruiken we bijvoorbeeld de Extreme Firmness vaak tijdens een bindweefselmassage kuur. En de Hyaluronic is perfect voor een feestje. Door de hoge dosis aan hyaluronzuur worden fijne lijntjes verminderd en krijgt de huid een mooie glans. PBSerum kan al korte behandeling geboekt worden en dus ook als extra toe te voegen bij iedere gezichtsbehandeling.

Ben je benieuwd naar wat een PBSerum Cosmeceuticals behandeling voor jou kan betekenen? Kom dan snel naar onze schoonheidssalon!

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

pbserum huidverbetering huidverzorging firmness hyalyronic ernas beauty schoonheidssalon nieuw vennep cosmeceutical