Ontharings technieken gecertificeerd

Gecertificeerd in ontharingstechnieken

Om het meest deskundige advies en de meest specialistische ontharingsbehandelingen te kunnen bieden, heeft schoonheidsspecialiste Amanda zich gespecialiseerd in (elektrisch) ontharingstechnieken. Amanda heeft de intensieve opleiding ‘Ontharingstechnieken’ succesvol afgerond en is binnen Erna’s Beauty dé specialist op het gebied van elektrisch ontharen.

Elektrisch epileren ontharen definitief ontharen ipl laser gezichtshaar anbos diathermie blend schoonheidssalon ernas beauty nieuw vennepDe opleiding In opdracht van ANBOS, de brancheorganisatie voor schoonheidsspecialisten, wordt de opleiding Ontharingstechnieken tegenwoordig centraal aangeboden door Het Kwaliteitscentrum Uiterlijke Verzorging (KWC-uv). Deze opleiding is een combinatie van theorie en praktijk over de lichttherapie ontharingstechnieken ‘Laser’ en ‘ IPL’. Voor het uitvoeren van deze meer traditionele ontharingsmethoden is uitgebreide theoretische kennis namelijk minstens even belangrijk als het hebben van de juiste vaardigheden. De opleiding wordt afgesloten met een theorie-examen en een aantal praktijkexamens, waaronder het examen Blend Methode, diathermie methode en lichttherapie (IPL/laser) methode. Amanda kan u desgewenst meer informatie geven over deze verschillende methodes. Iedere 3 jaar dient zij een nascholing te volgen voor elektrisch ontharen en voor ontharingstechnieken om haar specialisatie te behouden.

Vergoeding van behandelingen bij de zorgverzekeraar

Aangezien Amanda gediplomeerd (elektrisch) ontharingsspecialist is, worden de ontharingsbehandelingen door de meeste zorgverzekeraars vergoed. Wij raden u aan om dit te controleren bij uw zorgverzekeraar.