Nimue Skin Technology

Doordat alle behandelingen van Nimue zijn gebaseerd op actieve werkstoffen, zal resultaat voorop staan. Tijdens een huidverzorging behandeling van Nimue wordt de huid eerst gereinigd, daarna gepeeld en tot slot verzorgd. Deze behandelingen zijn ideaal voor iedereen die een verbluffend resultaat wil, maar tegelijkertijd ook wil ontspannen tijdens de gezichtsbehandeling. Dankzij de unieke combinatie van anti-oxidanten en herstellende werkstoffen krijgt de huid een nieuwe structuur en straalt de huid van gezondheid!

Professionele Nimue behandelingen

Een blijvende trend is een duurzame, jonge en stralende huid. Nimue Skin Technology blinkt uit als het gaat om anti-ageing, huidverbetering en huidverjonging.

De focus van deze nieuwe generatie cosmetica zijn behandelingen en peelings die het vermogen van de huid stimuleren en beïnvloeden om de huidconditie te verbeteren. De behandelfilosofie richt zich met actieve ingrediënten op huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.

De huidspecialisten van Nimue Skin Technology bieden een scala aan behandelingen en producten om jouw huid in topconditie te krijgen en te behouden. Ervaar zelf het resultaat en overleg met de Nimue huidspecialist bij jou in de buurt welke behandelingen en producten het beste zijn voor jouw huid.

Feel the difference from the start. See the difference with visible results.”

rejuvenation (verjonging)

Actieve ingrediënten worden ingezet om de gezondheid van de huid te stimuleren en te activeren waardoor de huid structureel verbetert. Zoals Alpha Hydroxy Acids, Vitamine A Ester, Peptiden en DMAE. De drievoudige combinatie van AHA’s is effectiever dan alle andere combinaties. Dit brengt een synergetische actie teweeg en stimuleert overige individuele zuren. De AHA’s zijn gebufferd tot een optimale pH-waarde, dat een maximaal peelende en stimulerende werking biedt.

restoration (herstel)

De producten bevatten wetenschappelijke vooruitstrevende ingrediënten, gewonnen uit bio-technologische en natuurlijke bronnen, die in staat zijn de balans van de fysiologische functie van de huid te verbeteren.

antioxidation (anti-oxidatie)

Krachtige Vitamine E en C Ester, L-Ascorbic Acid en superantioxidant Alpha Lipoic Acid hebben een synergetisch evenwicht dat de negatieve eigenschappen neutraliseert of vernietigt van vrije radicalen. Ook beschermt het de huid tegen vroegtijdige huidveroudering. Alpha Lipoic Acid heeft  ook een krachtige werking tegen roodheid.

sun protection (Zonbescherming)

Bescherming tegen de zon (verminderen en voorkomen van schadelijke effecten van UV stralen op de huid) vormt een belangrijk deel van het Nimue Skin Health programma. Nimue’s wetenschappelijke onderzoek en ontwikkeling zorgt voor een veilige en hoge kwaliteit zonnefilters die gebaseerd zijn op een synergetische combinatie van ingrediënten. Dit levert samen met hydraterende en anti-ageings bestanddelen een optimale bescherming tegen schadelijke effecten van UVA en UVB stralen. Zonbescherming speelt ook een belangrijke rol bij het onder controle houden van pigmentatie en de gezondheid van de huid.

 

Maak een afspraak Bekijk de prijslijst