Nimue Intens Peel

TCA peelingbehandeling

Peeling staat voor huidverbetering. Vandaar ook dat in de Nimue gezichtsbehandeling peelen centraal staat. Doordat een scrub of peeling dode huidcellen verwijdert. Maar omdat er een huidlaagje wordt verwijderd, krijgt je huid een frisser en egaler resultaat. Kortom, een mooiere huid dus!

De diepere werking is van verschillende factoren afhankelijk. Zoals acne, littekens, rimpels, beschadiging door zonlicht en (oppervlakkige) pigment afwijkingen. De Nimue TCA behandeling is ook zeer geschikt om je huid een frissere en egaler eruit te laten zien.
Na het gebruik van een peeling kan er soms wat roodhuid of lichte zwelling optreden.

Een Nimue TCA peeling is een middeldiepe peeling. Daardoor is deze behandeling uitermate geschikt voor de huid met zonneschade. Maar ook voor de huid met diepere en sterkere pigmentvlekken. Daarnaast is de peeling ook fantastisch voor de huid met acne of de verouderde huid.

Nimue TCA peel Intens is voor iedereen die een nieuwe huid wil! Deze specialistische behandeling bestrijdt acne en stimuleert collageen. Ideaal om een paar keer per jaar af te wisselen met alle andere behandelingen om de huid energiek en fit te houden!

Een Nimue TCA Peeling behandeling bestaat uit:

  • Reinigen
  • Exfoliating enzyme
  • Bio Active complex
  • Nimue TCA
  • Dag of nacht verzorging

 

Wanneer je wilt starten met de Nimue huidverzorgingsproducten, kan je er voor kiezen om een startersset aan te schaffen. Hierin zitten de basis producten voor 4 weken. Je hebt dan de tijd om te ervaren wat je van Nimue vind en wat Nimue met jou huid kan doen.

 

Maak een afspraak bij onze schoonheidsspecialist en ervaar zelf het verbluffende resultaat!

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

nimue problemtic skin nimueskin skin technology acne huidverbetering puistjes pukkeltjes meeeters gerstekorrels acne vulgaris reinigen peeling masker schoonheidssalon ernas beauty nieuw vennep