Nimue Skin Technology

Beautyproducten van Nimue Skin Technology

Wil je met jouw huid een stap zetten naar huidverbetering, dan is het daarom wel heel belangrijk dat je het juiste merk vindt dat jou kan helpen bij jouw huidprobleem. Nimue Skin Technology is zo’n merk. Omdat Nimue voortdurend onderzoek doet, is het daardoor dynamisch en trendsettend. .                                                     

Nimue staat bekend om zijn concept voor huidclassificatie, waarbij de huid is onderverdeeld in:

 • Environmentally Damaged Skin
 • Hyperpigmented Skin
 • Problematic SkinNimue_Skin_Technology_gezichtsproducten_gezichtsverzorging_schoonheidssalon_schoonheidsspecialist
 • Interactive Skin

De kern van een behandeling met de heerlijk producten van Nimue, ligt dan ook bij huidverbetering.

Overzicht behandelingen met producten van Nimue

Huidverzorging

Alle behandelingen van Nimue zijn gebaseerd op actieve werkstoffen waarbij het resultaat het belangrijkste is. Tijdens een huidverzorgingsbehandeling van Nimue wordt de huid gereinigd, gepeeld en verzorgd. Deze behandelingen zijn ideaal voor iedereen die een verbluffend resultaat en ontspanning wil combineren met een gezichtsbehandeling. Dankzij de unieke combinatie van verschillende stoffen in de Nimue producten, zal de huid stralen als nooit te voren!

Huidproblemen

Een gezonde huid is niet vanzelfsprekend. Doordat verschillende invloeden, van binnenuit of van buitenaf, zoals medicijnen of verkeerde cosmetica voor huidproblemen kunnen zorgen zijn de producten van Nimue een uitkomst. Bovendien is Nimue gespecialiseerd in het behandelen van de probleemhuid, zoals acne, pigmentvlekken of rosacea. Dankzij actieve ingrediënten in de producten, wordt de huid tijdens deze behandelingen opnieuw opgebouwd zodat huidproblemen zich genezen en herstellen.

Huidverjonging

Ook heeft Nimue een goede verjongingsbehandeling. Ideaal voor een door externe factoren beschadigde, hypergepigmenteerde, problematische of gevoelige huid. Omdat het een zachte, maar actieve behandeling met een superieur resultaat is zullen de poriën van de huid verkleint worden. Met als resultaat een meer verfijnde stralende huidtextuur en een verhoogde elasticiteit en vitaliteit.

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

De speciale peelings van Nimue Skin Technology

Binnen alle Nimue- behandelingen staan de peelings centraal: want peeling is huidverbetering! Wil jij je huid verbeteren door te scrubben en peelen?
En wil je meer weten over het hoe, wat en waarom… lees er meer over in Amanda’s blog

Exfoliating Enzyme

 • Verbetert de structuur, textuur
 • Geeft glans aan de huid
 • Bevat een combinatie van papaya en ananas enzymen
 • Verwijdert dode huidcellen en zorgt voor de aanmaak van nieuwe cellen

Nimue Bio-Active Peeling

 • Een krachtige behandeling
 • Bevat een combinatie van glycol, melk en citroenzuur
 • Geneest en verbetert de huid
 • Resultaat is een verfijnde huidstructuur en een gladde en stralende huid

Nimue Glycolic peelig 35%

 • Een actieve huidverjongingsbehandeling
 • Verwijdert de dode huidcellen
 • Geeft een diepe reiniging
 • Resultaat is een stralende en jonge huid

Nimue TCA 7,5 % Peeling

 • Werkt diep in de huid
 • Zorgt voor een sneller proces met de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen
 • Resultaat is een zachte structuur, fijnere poriën en een betere huidconditie
 • Perfecte behandeling voor na de zomer of na de winter
 • Deze peeling is het beste werkzaam als kuur
 • Uitermate geschikt voor acné, littekens, grove poriën, een vale of doffe huid, rimpels
 • Er kan gedurende een week na deze behandeling een wat schilferige huid ontstaan

SRC-peelings of Skin Resurfacing Complex peelings

 • Bevat veel werkstoffen, waaronder melkzuur, salicylzuur, peptiden, vitaminen en plantenextracten
 • Een belangrijke eerste stap is de huid voorbereiden op de opname van deze werkstoffen
 • De huid krijfg geen overstimulatie of irritatie

Waarin onderscheidt Nimue zich met zijn peeling?
Nimue is echt anders, omdat standaard peelings van bovenaf werken. En dit terwijl de werkstoffen van binnenuit hun werk doen. Dat betekent dus dubbel resultaat voor een huid met problemen. De SRC-peelings verwijderen dode huidcellen en hydrateren, voeden en verstevigen de huid dankzij diverse peptiden, vitaminen en zogenaamde superfoods. Ze verjongen en herstellen de huid van binnenuit, maar pakken ook vrije radicalen aan en beschermen daarnaast de huid tegen diverse negatieve invloeden van zowel binnenuit als van buitenaf.

Zijn er ook producten voor thuisgebruik?                
Ja, zeker! Om de resultaten van de professionele behandelingen te ondersteunen, ontwikkelde Nimue meerdere probleemoplossende producten voor thuisgebruik. Deze uniek geformuleerde producten zijn gebaseerd op huidverbeterende zuren die de huid thuis consequent peelen en verzorgen. Binnen de thuisverzorging vormen de Actives: een gel of fluide op basis van 10% Amphoteric AHA’s. Deze formule bestaat uit een unieke combinatie van glycolzuur, melkzuur en citroenzuur die zijn gekoppeld aan eiwitten. De Actives houden de pigmentatie onder controle, verminderen onzuiverheden en verjongen de huid. De peptiden die in de Actives zijn verwerkt, herstellen direct de huidbarrière en hebben een verstevigende werking. De Actives van Nimue zijn een musthave voor iedereen die een gezonde, stralende huid wil.

Een stukje Nimue geschiedenis

De Nimue product range is ontwikkeld in 1994 met het streven te dienen als voor en na behandeling bij medische behandelingen. Nimue wordt wereldwijd erkend om haar innovatieve technologieën, gebaseerd op de effectieve combinatie van bijzondere ingrediënten in combinatie met wetenschappelijk bewezen transfersystemen. Als vooraanstaand leider in de huidverzorgingindustrie zijn zij trots op onze buitengewone kennis van de huid om verschillende huidcondities effectief te behandelen.

De behandelings- en herstellende formules leveren optimale concentraties voedingsstoffen van farmaceutisch niveau, sublieme anti-oxidanten, phytoceuticals van superieure kwaliteit, peptiden en andere krachtige actieve ingrediënten, daar waar ze het meest nodig zijn – onder de oppervlakte van de huid om de gezondheid
en uitstraling van de huid actief te verbeteren.

nimue_schoonheidsproducten_gezicht_verzorging

Duurzaam   RECYCLE

Nimue Skin Technology blijft zich niet alleen ontwikkelen op het gebied van geavanceerde huidverbetering maar zet zich ook in voor een duurzame toekomst. Nimue is een van de weinige merken die geïnvesteerd heeft in een oplossing tegen verontreiniging! Nimue is trots op het feit dat bijna alle verpakkingen volledig recyclebaar zijn.