Gezichtsbehandeling met Nimue Hyaluronic

Een gezichtsbehandeling met de producten van Nimue Hyaluronic vullen de fijne lijntjes en rimpels van je huid op. Hierdoor ontstaat er een actieve huidverjonging. Maar ook zal het ervoor zorgen dat op de langere termijn je huid meer volume krijgt, omdat de spankracht van je huid gaat toenemen. Dit heeft tot resultaat dat je huid zoveel vocht krijgt, dat je rimpels en lijntjes minder zichtbaar zullen worden. Maar daardoor zal ook je huid elastischer worden en ook nog eens een fijnere structuur krijgen.

Samen met jouw zullen we bekijken welke Nimue gezichtsbehandeling het beste bij jouw huid en wensen past. Hieronder vind je een korte uitleg van onze de Nimue Hyaluronic gezichtsbehandelingen.

De gezichtsbehandeling bestaat uit:

  • Reinigen
  • Exfoliating enzyme
  • Bio active complex
  • Glycol peel: Deze behandeling zorgt ervoor dat zonbeschadiging wordt herstelt en rimpeltjes worden verfijnt dankzij glycolzuur. Vervolgens wordt de huid voorzien van een hoge dosis vocht met het rijke en romige super hydrating mask voor comfort en verzadiging van de huid.
  • Masker
  • Massage met Hyaluronic acid gel: Comfortabele en sterk hydraterende behandeling voor de vochtarme, rijpe huid met rimpeltjes of volumeverlies. Dankzij hyaluronzuur wordt de vochtbalans herstelt en de stofwisseling geoptimaliseerd.
  • Dag of nacht verzorging

 

Wanneer je wilt starten met de Nimue huidverzorgingsproducten, kan je er voor kiezen om een startersset aan te schaffen. Hierin zitten de basis producten voor 4 weken. Je hebt dan de tijd om te ervaren wat je van Nimue vind en wat Nimue met jou huid kan doen.

 

Maak een afspraak bij onze schoonheidsspecialist en ervaar zelf het verbluffende resultaat!

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

 

nimue gezichtsbehandeling skincare skin technology nimueskin schoonheidssalon ernasbeauty nieuw vennep huidspecialist\