Nimue Skin Technology huidverzorging

Doordat alle behandelingen van Nimue zijn gebaseerd op actieve werkstoffen, zal resultaat voorop staan. Tijdens een huidverzorging behandeling van Nimue wordt de huid eerst gereinigd, daarna gepeeld en tot slot verzorgd.
Deze behandelingen zijn ideaal voor iedereen die een verbluffend resultaat wil, maar tegelijkertijd ook wil ontspannen tijdens de gezichtsbehandeling. Dankzij de unieke combinatie van anti-oxidanten en herstellende werkstoffen krijgt de huid een nieuwe structuur en straalt de huid van gezondheid!

 

Nimue Core – 40 minuten

Een verzorgende basisbehandeling waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht. Ideaal om een aantal keren te ondergaan om de huid in een korte tijd op te peppen.

Nimue Support – 50 minutennimue_gezichtbehandeling_schoonheidsspecialist schoonheidssalon ernas beauty nieuw vennep

Een verzorgende behandeling waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht. Een aansluitend masker zorgt ervoor dat de huid eveneens optimaal gevoed wordt.

Nimue Deluxe – 65 minuten

Een luxe behandeling waarbij behalve het reinigen en peelen de huid eveneens wordt voorzien van een flinke dosis anti-oxidanten. Na een voortreffelijke massage wordt de behandeling afgesloten met een speciaal modellerend masker of collageen vliesmasker voor een ultieme beleving.

Maak een afspraak bij onze schoonheidsspecialist en ervaar zelf het verbluffende resultaat!

Maak een afspraak Bekijk de prijslijst