Nimue anti-age gezichtsbehandeling

amanda gezichtsbehandeling stoom ontspannen ernas beauty huidverzorging huidverbeteringDe anti-age behandeling in onze schoonheidssalon zorgt voor een actieve verjonging van de huid. De behandeling is geschikt voor de huid met zonbeschadiging en rimpeltjes.
Je huid wordt behandeld met een peeling, welke huidverjongende stoffen bevat. Doordat deze werkstoffen diep in je huid dringen, heeft het een verjonging tot resultaat.

De huidverouderingsbehandeling is ook uitermate geschikt voor de huid met huidproblemen als ook de gevoelige huid. Dit komt doordat het een zachte maar effectieve behandeling is.
Je huid zal stralen, er gezond uitzien en de poriën zullen kleiner worden. Ook krijgt je huid een fijne structuur. Tot slot wordt je huid elastischer en vitaler.

Ons advies is de onderstaande Anti Age gezichtsbehandelingen iedere 4 weken te onder gaan. DIt omdat de huid een cyclus heeft van 28 dagen.

Nimue Glycol – 65 minuten

Deze behandeling zorgt ervoor dat zonbeschadiging wordt herstelt en rimpeltjes worden verfijnt dankzij glycolzuur. Vervolgens wordt de huid voorzien van een hoge dosis vocht met het rijke en romige super hydrating mask voor comfort en verzadiging van de huid.

Nimue Intens Peel (TCA) – 65 minuten

Voor iedereen die een nieuwe huid wil! Deze specialistische behandeling bestrijdt acne en stimuleert collageen. Ideaal om een paar keer per jaar af te wisselen met alle andere behandelingen om de huid energiek en fit te houden!

Nimue Anti age – 65 minuten

Nimue SRC Environmentally Damaged Skin

Deze speciaalbehandeling voor de huid met zonbeschadiging en rimpeltjes. De huid wordt optimaal gepeeld terwijl huidverjongende werkstoffen diep in de huid worden getransporteerd voor ultieme huidverjonging.

De nieuwe NIMUE-SRC™ gezichtsbehandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd met specifieke combinaties en concentraties van zuren. Voor het vernieuwen van de opperhuid, het verwijderen van de beschadigde buitenste huidlagen en het stimuleren van een gezonde epidermale groei.

Nimue Anti age Deluxe – 80 minuten

Deze gezichtsbehandeling is de uitgebreide versie van de Nimue Anti Age. Bij deze ontspannende huidverjongende behandeling zit een massage en een luxe masker.

Nimue Hyaluronic serum tijdens een Nimue gezichtsbehandeling

Comfortabele en sterk hydraterende behandeling voor de vochtarme, rijpe huid met rimpeltjes of volumeverlies. Dankzij hyaluronzuur wordt de vochtbalans herstelt en de stofwisseling geoptimaliseerd.

TDS Environmentally Damaged skin tijdens een gezichtsbehandeling (en als thuisverzorging)+

De Nimue Environmentally damaged skin TDS is effectief bij herstel van de huidbarrière met anti-glycation eigenschappen. Het vermindert zichtbaar de tekenen van vermoeidheid, vervuiling en vroegtijdige huidveroudering. Geeft een fris en zijdezacht gevoel.

 

Wanneer je wilt starten met de Nimue huidverzorgingsproducten, kan je er voor kiezen om een startersset aan te schaffen. Hierin zitten de basis producten voor 4 weken. Je hebt dan de tijd om te ervaren wat je van Nimue vind en wat Nimue met jou huid kan doen.

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van huidverjonging? Maak dan een afspraak in onze schoonheidssalon.

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

nimue gezichtsbehandeling skincare skin technology nimueskin schoonheidssalon ernasbeauty nieuw vennep huidspecialist