Nimue gezichtsbehandeling met Gycol peeling

Peeling staat voor huidverbetering. Vandaar ook dat in de Nimue gezichtsbehandeling peelen centraal staat. Doordat een scrub of peeling dode huidcellen verwijdert. Maar omdat er een huidlaagje wordt verwijderd, krijgt je huid een frisser en egaler resultaat. Kortom, een mooiere huid dus!

De diepere werking is van verschillende factoren afhankelijk. Zoals acne, littekens, rimpels, beschadiging door zonlicht en (oppervlakkige) pigment afwijkingen. De Nimue Glycol behandeling is ook zeer geschikt om je huid een frissere en egaler eruit te laten zien.
Na het gebruik van een peeling kan er soms wat roodhuid of lichte zwelling optreden.

Onze behandeling met Glycol zorgt ervoor dat zonbeschadiging wordt hersteld en littekens en rimpeltjes verfijnen. Vervolgens krijgt je huid een hoge dosis vocht met het rijke en romige super hydrating mask. Dit heeft tot resultaat dat je huid zacht en soepel aanvoelt.

Samen met jouw zullen we bekijken welke Nimue gezichtsbehandeling het beste bij jouw huid en wensen past. Hieronder vind je een korte uitleg van onze de Nimue Glycol gezichtsbehandelingen.

Een gezichtsbehandeling met Nimue Glycol bestaat uit:

  • Reinigen
  • Exfoliating enzyme
  • Bio active complex
  • Glycolic peel
  • Masker
  • Dag of nacht verzorging

 

Wanneer je wilt starten met de Nimue huidverzorgingsproducten, kan je er voor kiezen om een startersset aan te schaffen. Hierin zitten de basis producten voor 4 weken. Je hebt dan de tijd om te ervaren wat je van Nimue vind en wat Nimue met jou huid kan doen.

 

Maak een afspraak bij onze schoonheidsspecialist en ervaar zelf het verbluffende resultaat!

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

nimue problemtic skin nimueskin skin technology acne huidverbetering puistjes pukkeltjes meeeters gerstekorrels acne vulgaris reinigen peeling masker schoonheidssalon ernas beauty nieuw vennep