Nimue Skin Technology huidverzorging

Nimue Skin Technology huidverzorging

Doordat alle behandelingen van Nimue zijn gebaseerd op actieve werkstoffen, zal resultaat voorop staan. Tijdens een huidverzorging behandeling van Nimue wordt de huid eerst gereinigd, daarna gepeeld en tot slot verzorgd.
Deze behandelingen zijn ideaal voor iedereen die een verbluffend resultaat wil, maar tegelijkertijd ook wil ontspannen tijdens de gezichtsbehandeling. Dankzij de unieke combinatie van anti-oxidanten en herstellende werkstoffen krijgt de huid een nieuwe structuur en straalt de huid van gezondheid!

Huidverzorging tijdens een gezichtsbehandeling met producten van Nimue

De filosofie van Nimue Skin Technology is:

  • Verjongen
  • Herstellen
  • Beschermen
  • Anti-oxideren

Nimue wil dan ook je huid niet alleen mooier maken, maar ook echt verbeteren en veranderen. Doordat de producten fruitzuren bevatten, zal dit de structuur van de huid positief verbeteren. Maar ook zal de huid genezen en stralen als nooit te voren!

Bij Erna’s Beauty werken we samen met Nimue om jouw huid te verbeteren en te verzorgen. Voor een eerste gezichtsbehandeling met Nimue kan je kiezen uit de Nimue Core, Nimue Support of Nimue Deluxe. Tijdens deze gezichtsbehandelingen wordt de huid gereinigd en gepeeld. Het verschil zit in een masker en de massage.
Wanneer je samen met onze huidspecialist een behandelplan hebt opgesteld, kan het zijn dat een volgende behandeling intensiever is. Dit hoeft natuurlijk niet. Samen met jouw zullen we bekijken welke Nimue gezichtsbehandeling het beste bij jouw huid en wensen past. Hieronder vind je een korte uitleg van onze huidverzorgende Nimue gezichtsbehandelingen.

 

Nimue Core – 50 minuten

Een verzorgende basisbehandeling waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht. Ideaal om een aantal keren te ondergaan om de huid in een korte tijd op te peppen.

Nimue Support – 65 minuten

Een verzorgende behandeling waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht. Een aansluitend masker zorgt ervoor dat de huid eveneens optimaal gevoed wordt.

Nimue Deluxe – 80 minuten

Een luxe behandeling waarbij behalve het reinigen en peelen de huid eveneens wordt voorzien van een flinke dosis anti-oxidanten. Na een voortreffelijke massage wordt de behandeling afgesloten met een speciaal modellerend masker of collageen vliesmasker voor een ultieme beleving.

 

Wanneer je wilt starten met de Nimue huidverzorgingsproducten, kan je er voor kiezen om een startersset aan te schaffen. Hierin zitten de basis producten voor 4 weken. Je hebt dan de tijd om te ervaren wat je van Nimue vind en wat Nimue met jou huid kan doen.

 

Maak een afspraak bij onze schoonheidsspecialist en ervaar zelf het verbluffende resultaat!

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst