Gezichtsbehandeling voor de huid met acne

Helaas is een gezonde huid niet vanzelfsprekend. Door diverse factoren van buitenaf, maar ook van binnenuit, kunnen huidproblemen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan medicijnen of verkeerd gebruik van cosmetica. Maar ook voeding kan een oorzaak zijn. Een goede gezichtsbehandeling is heel belangrijk om de huid met acne te verzorgen. Zo kun je ook de acne verminderen.
Bij Erna’s Beauty kun je terecht voor speciale behandelingen gericht op het aanpakken van acne.

Onze schoonheidsspecialist gebruikt producten van Nimue Skin Technology om de huid met acne te verzorgen. Nimue is gespecialiseerd in het behandelen van de probleemhuid, zoals acne, pigmentvlekken of rosacea.
Tijdens de gezichtsbehandeling wordt de huid opnieuw opgebouwd. Zodoende zal je huid genezen en herstellen.

Voordat we een eerste acne gezichtsbehandeling met Nimue doen, zullen we eerst een uitgebreide huidanalyse uitvoeren. Aan de hand van het intake gesprek, de huidanalyse en jouw wensen zullen we een behandelplan opstellen. We maken dan een keuze uit 3 Nimue gezichtsbehandelingen. Soms is het nodig om extra “op te ruimen”. Er zitten dan zo veel kleine ontstekingen, blackheads/ whiteheads dat onze huidspecialist het advies geeft om tussen de behandeling door een extra behandeling te boeken. Deze Nimue Acne gezichtsbehandeling dient dan vooral als diepte reiniging van puistjes en mee-eters en duurt 30 minuten.

Ons advies is de onderstaande acne gezichtsbehandelingen iedere 4 weken te onder gaan. DIt omdat de huid een cyclus heeft van 28 dagen.

Nimue Core – 50 minuten

Een verzorgende basisbehandeling waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht. Ideaal om een aantal keren te ondergaan om de huid in een korte tijd op te peppen. Deze behandeling doen we vaak bij tieners.

Nimue Acne – 65 minuten

Nimue SRC Problematic Skin

Speciaalbehandeling waarbij de acne huid intensief wordt gepeeld, vernieuwd en voorzien wordt van werkstoffen die ontstekingsremmend werkt en de genezing van acne ondersteunt. Ook ideaal voor de glimmende huid.

De nieuwe NIMUE-SRC™ behandelingen zijn wetenschappelijk onderbouwd met specifieke combinaties en concentraties van zuren. Voor het vernieuwen van de opperhuid, het verwijderen van de beschadigde buitenste huidlagen en het stimuleren van een gezonde epidermale groei.

Nimue Intense Peel (TCA) – 65 minuten

Voor iedereen die een nieuwe huid wil! Deze specialistische behandeling bestrijdt acne en stimuleert collageen. Ideaal om een paar keer per jaar af te wisselen met alle andere behandelingen om de huid energiek en fit te houden!

 

Maak snel een afspraak in onze schoonheidssalon om te kijken wat Erna’s Beauty voor jou kan betekenen.

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst