MEET & TREAT

Wanneer je voor het eerst komt voor een gezichtsbehandeling bij Erna’s Beauty, kunnen wij ons voorstellen dat je geen idee hebt welke gezichtsbehandeling het best geschikt is voor jou. Daarom helpen wij je een handje met onze speciale Meet & TREAT behandeling. Na een huidanalyse en intakegesprek, gaan we samen met jou een behandel- en productplan samenstellen die perfect aansluit op je huidconditie en jouw wensen.

De HUID.check bij Erna’s Beauty

Wil jij een mooie, gezonde en vitale huid? Geen last meer hebben van die vervelende acné, hyperpigmentatie, overgevoelige huid of te snelle huidveroudering? De basis hiervan is goede en consequente huidverzorging. Een op jouw huid aangepaste gezichtsbehandeling. Maar ook een gezonde levensstijl.

HUID.scan

Jouw huidwensen zijn het uitgangspunt. Op basis hiervan krijg je een huidscan, om de dieper gelegen huidlagen te meten. Dit is essentieel voor het kiezen van de juiste behandelaanpak.

Het beste resultaat vereist een professionele en betrouwbare analyse van de huid. Want meten is weten!
Erna’s Beauty beschikt niet alleen over vakkennis en jarenlange ervaring, maar ook over professionele foto- en meetapparatuur.

Foto’s van de huid

De foto’s worden altijd onder exact dezelfde omstandigheden gemaakt.
Met de software kunnen wij onder andere het volgende in kaart brengen:

  • de rimpeldiepte
  • de omvang van de rimpel
  • pigmentvlekken
  • kleurverschillen in de huid
  • de poriën
  • de zonneschade

Metingen van de huid

  • vochtgehalte
  • vetgehalte
  • PH- waarde

Wij bewaren alle gegevens, metingen en gemaakte foto’s. Hiermee kunnen wij meerdere foto’s naast elkaar zetten en vergelijken.

HUID.plan

Het huidplan bestaat uit de keuze van producten en een reeks behandelingen om jouw huiddoel te behalen. Het resultaat van de behandelingen wordt thuis voortgezet.

Huidanalyse in combinatie met een schoonheidsbehandeling en juiste levensstijl

Wij streven ernaar om van iedere klant bij aanvang van de eerste behandeling en na ieder half jaar een HUID.check van de huid te maken. Zodoende kunnen wij afstemmen of we nog steeds op de juiste weg zijn voor het optimale resultaat. Bovendien kunnen er dan nog punten aangepast worden

HUID.resultaat

De huid is een levend orgaan en wordt ook elke dag een dagje ouder, maar je hoeft er niet elke dag ouder uit te zien. Wij gaan voor een langdurig en duurzaam huidresultaat.

HUID.behandelingen

Alle behandelplannen zijn aangepast aan jouw wensen en huidconditie. Maar ook aan jouw budget. Samen bepalen we welke behandeing voor jou geschikt is. Onze behandelingen zijn voor een groot deel ingedeeld in intensiteit. De beste behandeling voor jouw huid hoeft zeker niet de meest intense te zijn. Verder kan je een keuze maken tussen alleen efficient of een meer luxe behandeling, waarbij het masker uitgebreider is en er een ontspanningsmassage is toegevoegd. Ook hebben we een aantal special treatments, welke ook weer uitgebreid kunnen worden als Deluxe.

HUID.producten

Bij Erna’s Beauty zijn we altijd opzoek naar innovaties en nieuwe technieken. De cosmeticaindustrie gaat zo ontzettend snel dat er altijd wel wat nieuws is. Door met wetenschappelijke feiten te kijken naar deze innovaties zoeken wij naar producten en technieken die echt werken. In dit magazine vindt je meer informatie welke producten wij allemaal gebruiken. Ieder merk heeft met zijn eigen filosofie zijn kracht en plek in ons assortiment. Doordat wij precies weten wat elk product doet kunnen wij de combinaties maken tussen de verschillende merken, zodat jouw huid echt het beste voorgeschreven krijgt.

 

Maak een afspraak voor een MEET & TREAT
Maak een afspraak MEET & TREAT DELUXE

Bekijk de prijslijst

Onze HUID.methode