Medische pedicure bij Erna’s Beauty

Pedicure voor reumatische voet

De pedicure voor reumatische voet wordt vaak vergoed door de zorgverzekering. Vraag dit vooral even na bij de zorgverzekeraar. Wij zijn aangesloten bij diverse instanties om ervoor te zorgen dat de behandeling vergoed kan worden. Mensen met een reumatische aandoening hebben vaak last van de voeten. Pijn staat daarbij voorop en is meestal de belangrijkste klacht. Daarnaast zijn vermoeidheid, brandende voeten, niet goed kunnen lopen (stijfheid) en zwelling de belangrijkste klachten. Wij zullen ervoor zorgen dat je voeten de juiste behandeling krijgen.

Pedicure voor diabetische voetmedische pedicure schoonheidssalon reuma diabetisch ingegroeide nagel nieuwe vennep

Doordat het gevoel in de voeten sterk afneemt bij een cliënt met diabetes, is het verzorgen van de voeten daardoor erg belangrijk. Vroegtijdige intensieve wondbehandeling voorkomt onnodige complicaties. Vraag daarom bij twijfel over een wond aan de voet zonder uitstel advies aan je behandelend arts of gespecialiseerd pedicure.

Ingegroeide teennagel

Een ingegroeide teennagel is er pijnlijk. Ook voor deze behandeling kun je terecht bij ons. Wij maken gebruik van een zogenoemde nagelbeugel techniek. Dit is een speciaal op maat gemaakte beugel, die ervoor zorgt dat de nagel in de juiste vorm wordt gecorrigeerd. Daarnaast voorkomt het, het opnieuw ingroeien van de nagel.

Gespecialiseerde schoonheidsspecialisten

Onze schoonheidsspecialisten zijn gespecialiseerd in medische pedicure. Maak een afspraak in onze schoonheidssalon voor meer informatie of een behandeling. Informeer ook bij je zorgverzekering of de behandeling in aanmerking komt voor een vergoeding.

 

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst