Matis Beauty Expert schoonheidsproducten

Alle oplossingen voor jouw huid met de schoonheidsproducten van Matis

Matis schoonheidsproducten

Doordat Matis oog voor details heeft en daarnaast unieke formules ontwikkelt in hun laboratorium, zijn Matis schoonheidsproducten de ideale basis voor jouw schoonheid. Matis richt zich op wetenschappelijke en daarnaast ook technisch hoogwaardige behandeling. Kortom resultaatgericht!

Gezichtsbehandeling met Matis schoonheidsproducten

Een gezichtsbehandeling met Matis schoonheidsproducten

amanda gezichtsbehandeling stoom ontspannen ernas beauty huidverzorging huidverbeteringDoordat de technische prestaties van de producten, maar ook de kwaliteit van de manier van aanbrengen en daarnaast de heerlijke geur van de schoonheidsproducten, maakt dit Matis tot een gouden standaard in de wereld van schoonheidssalons en spa’s. Ook worden de Matis schoonheidsproducten uitmuntend getest, wat een essentiële voorwaarde voor iedere nieuwe ontwikkeling is.
Het resultaat is een mooie, frisse en gezonde huid.

Wil jij ook een gezichtsbehandeling met de heerlijk schuimende en geurende Matis schoonheidsproducten? Maak dan snel een afspraak in onze schoonheidssalon!

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

Matis schoonheidsproducten - alles over het merk

Matis_Schoonheidsproducten_Gezichtsverzorging_Beautysalon_Schoonheidsspecialist_logo

Matis schoonheidsproducten

Skin Science Senses

 

De Matis schoonheidsproducten bestaan al ruim 80 jaar. Daarnaast heeft Matis drie belangrijke kennisgebieden waarop de bedrijfsfilosofie op gebaseerd is.

1) Skin

gezichtsbehandeling matis huidverzorging huidverbetering skincare beauty expert ernas beauty schoonheidssalon nieuw vennepOm een effectieve en zichtbare correctie te kunnen uitvoeren van huidveroudering, is het noodzaak om diepgaande en uitgebreide kennis te hebben van de huidverouderingsprocessen. Doordat Matis vanaf het begin een eigen laboratorium heeft, bezit Matis deze kennis als geen ander professioneel merk.
Daarnaast blijft Matis zich vernieuwen en steeds weer nieuwe wetenschappelijke en technische kennis opbouwen. Hierdoor worden er steeds nieuwe en geavanceerde schoonheidsproducten ontwikkeld.
Matis schoonheidsproducten zijn een ultieme combinatie van een effectieve werking voor je huid in combinatie met heerlijk schuimende en geurende producten. Kortom, een zintuiglijke ervaring voor je!

2) Science

De wetenschap van anti-aging is gebaseerd op werkzame stoffen en ingrediënten die afgeleid zijn van of geïnspireerd zijn op de natuur. Vanaf de eerste plantaardige collageen-milks tot activerende serums en de geboorte van cellulaire cosmetica: Matis is altijd voorloper geweest. De oplossingen die het merk aandraagt, draaien rond de meest innovatieve werkzame bestanddelen – vaak exclusief en altijd effectief en vriendelijk voor de huid én het milieu.

3) Senses

gezichtsbehandeling matis huidverzorging huidverbetering skincare beauty expert ernas beauty schoonheidssalon nieuw vennep masker headerHet unieke aan de Matis schoonheidsproducten zijn de heerlijke geuren, schuimende texturen. Daardoor wordt je gezichtsbehandeling een ontspannend moment.
Daarnaast heeft Matis professionele protocollen die werken op je zintuigen en zorgen voor een optimaal resultaat.
Kortom een unieke schoonheidservaring met als resultaat een mooie, frisse en gezonde huid!

Geschiedenis van Matis schoonheidsproducten

De schoonheidsproducten van Matis zijn ontwikkeld in 1936, door Doctor Eugène Mavromati. Doordat hij een chemicus is, heeft hij zijn eigen laboratorium geopend in het hart van Parijs.

“MADE IN FRANCE”

Het is Parijs 1963, als Eugène Mavromati ontdekt dat moderne cosmetica helemaal veranderd is. Hij wilde hieraan bijdragen en daarom opende hij Matis, hét baanbrekende Franse anti- aging merk. Doordat de schoonheidsproducten nog effectiever werden, is er aan de producten een hele geurervaring toegevoegd.
Vandaag de dag is Matis wereldwijd erkend als beauty-expert, met een bijzondere en innovatie “MADE IN FRANCE” know-how.

Matis is in 69 landen wereldwijd aanwezig, met in totaal meer dan 7.000 verkooppunten.

Matis_schoonheidsproducten_gezichtproducten_hoofdkantoor_Parijs