Matis Eye Contour Treatment oogverzorging

Een complete behandeling om de kwetsbare huid rondom de ogen te verzorgen. Daarom is deze oogbehandeling met heerlijke oogverzorging producten van Matis niet alleen ontspannend,maar ook bijna onmisbaar voor de gevoelige huid rondom de ogen.

Oogverzorging

De huid rondom de ogen is erg kwetsbaar. Daarom is een aparte oogverzorging van deze dunne en gevoelige huid heel belangrijk.

De Matis Eye Contour Treatment bij Erna’s Beauty bestaat uit:

     • Reinigen van de ogen (Bi-phasé Eyes & Lips make-up remover)
     • Peeling van de ogen (peeling cream)
     • Wenkbrauwen epileren en verven
     • Wimpers verven
     • Verzorging met lotion (Gentle eye lotion)
     • Oogmasker (Eyes en lips treatment mask)
     • Oogcrème passend bij de structuur van het oog

   Matis producten

   Bi-phasé Eyes & Lips make up remover
   Als eerste verwijdert deze remover perfect de make up. Echter zonder dat er een vettig laagje achterblijft. Bovendien neutraliseert de remover prikkelende effecten.  Als laatste verwijdert de remover waterbestendige en waterafstotende make up wat tot gevolgd heeft dat de make-up volledig verwijderd is.

   Peeling cream
   Verfijnt het huidoppervlak. Tevens herstelt het een doffe teint. Ook verbetert het uiterlijk en de structuur van de huid. Concluderen is dat na deze behandeling de huid soepel en gekalmeerd is en heeft de huid rondom de ogen bovendien een frisse en gezonde teint.

   Gentle eye lotion
   De lotion is de laatste stap van de reiniging van de ogen. Door middel van deze lotion wordt de huid rondom de ogen verfrist, ontslakt en gekalmeerd. Bovendien bevordert het, het doordringen van de actieve bestanddelen van het oogmasker.

   Eyes en Lips treatment mask
   Voedt en hydrateert de tere huid rondom de ogen en lippen. Ook verminderen de droogtelijntjes en bovendien helpt het om fijne lijntjes en rimpels te voorkomen. Zo is de oogverzorging helemaal compleet.

  • Maak snel een afspraak in onze schoonheidssalon!

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst