Matis Corrective Age Expert

Matis Corrective Age Expert

Een professionele gezichtsbehandeling om de verouderde huid een vitale en jongere uitstraling te geven

Door deze ontspannende en corrigerende gezichtsbehandeling bij Erna’s Beauty zal de huid zachter en egaler worden. Lijntjes en rimpels worden vervaagd. Dit is de ideale behandeling om tekenen van huidveroudering te corrigeren.

Corrigerende gezichtsbehandeling

De Matis Corrective Age Expert gezichtsbehandeling wordt gekenmerkt door het masker. Dit masker,het Time control initiale mask, is een  specifiek  salonmasker die de  jeugdigheid van de huid versterkt.

Het masker veranderd van een crème-achtige textuur naar een rubber masker. Hierdoor wordt de huid afgesloten en kunnen werkzame stoffen nog beter in de huid dringen. Met als  resultaat een huid die beter is geregenereerd. Daardoor krijgt de huid een  frisse,  egale  en  ontspannen  uitstraling. Waardoor de huid direct jonger oogt. Zo is de soepelheid en elasticiteit van de huid verbeterd en zijn de gelaatscontouren strakker.

Rijk aan oxidanten

Het Time Control Initiale masker is rijk aan anti-oxidanten zoals;

SPIRULINASpirulina is een blauwe alg, rijk aan aminozuren, eiwitten en vitaminen. De vitaminen A, C en E in deze alg zijn essentieel. Hierdoor zal de cel beschermd worden tegen veroudering. Door de versnelling van de cel vernieuwing behoudt de huid haar stevigheid langer. Vitamine A staat bekend om zijn anti-age effecten. Mede door de stimulatie van fibroblasten. Samen met vitamine E is het een krachtige anti-oxidant. En draagt het bij aan een stevigere huid.

HIBISCUSNeutraliseert vrije radicalen en beschermt hierdoor de huid tegen vroegtijdige veroudering. Het bevat vitamine C, AHA, hydraterende en verzachtende eigenschappen. Een frisse, egale en ontspannen uitstraling. Hierdoor oogt de huid direct jonger.
De soepelheid en elasticiteit van de huid is verbeterd en de gelaatscontouren zijn strakker.

De Matis Corrective Age Expert Gezichtsbehandeling van 80 minuten bestaat uit:

 • corrigerende gezichtsbehandeling schoonheidsspecialist reinigen matis huidverzoriging huidverbetering ontspannen gezichstbehandeling schoonheidssbehandeling schoonheidsslon nieuw vennep ernas beauty header 2een ‘Letting go Touch welkom massage van gezicht, hals en schouders.
 • een reiniging van het gezicht
 • een huidanalyse en doornemen van jouw wensen
 • een exfoliatie (eventueel met stoom)
 • het verwijderen van onzuiverheden
 • Receptivity Activator Concentrate
 • Targeted Essence; een speciaal geselecteerde Essence die aansluitend is bij jouw huidtype/probleem.
 • een MatiRelax massage
 • een verzorgend masker voor je ogen en lippen
 • het Time Control Initiale masker
 • een massage van je armen en handen
 • een verzorging afgestemd op jouw huid

Maak snel een afspraak bij Erna’s Beauty  voor een corrigerende gezichtsbehandeling.

Wil je meer lezen over Matis en haar filosofie? Klik hier >>>

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

 

corrigerende gezichtsbehandeling matis huidverzorging huidverbetering beautyproducten gezichtsverzorging ontspannen luxe skin senses sience schoonhiedssalon huidspecialist ernas beauty nieuw vennep correective