Matis Comfort treatment

Matis Comfort treatment

Een ontspannende en voedende gezichtsbehandeling bij Erna’s Beauty

Een cocooning voedende gezichtsbehandeling om de huid intensief te voeden en de droge huid te herstellen. Een comfortabele behandeling die de droge, trekkerige huid intensief herstelt en verzacht. De droge huid vindt in deze behandeling een gevoel van well-being en comfort. Samen met de Réponse Jeunesse en/of Réponse Délicate is dit de perfecte behandeling voor een huid met gebrek aan vetten en voeding.

Voedende gezichtsbehandeling

Deze behandeling wordt gekenmerkt door het Whipped cream mask. Dit is een masker met een slagroom textuur. Het is ultralicht en comfortabel. Het masker geeft een sensatie van cocooning en well-being en biedt optimaal comfort. De subtiele geur van katoenbloem versterkt de zachtheid van deze behandeling. De huid wordt door dit masker intensief gevoed en hersteld. Ook voelt de huid direct zachter en minder trekkerig aan. De soepelheid, elasticiteit en de teint van de huid is verbeterd. Het Whipped cream masker is een rijk en romig masker. Het herstelt, voedt en beschermt de droge/gevoelige huid.

De Matis Comfort treatment 50 minuten bestaat uit:

  • reinigen matis huidverzoriging huidverbetering ontspannen voedende gezichstbehandeling schoonheidssbehandeling schoonheidsslon nieuw vennep ernas beauty header 2een ‘Letting go Touch welkom massage van gezicht, hals en schouders.
  • een reiniging van het gezicht
  • een huidanalyse en doornemen van jouw wensen
  • een exfoliatie (eventueel met stoom)
  • het verwijderen van onzuiverheden
  • een verzorgend masker voor je ogen en lippen
  • het Whipped cream masker
  • een verzorging afgestemd op jouw huid

Kom naar Erna’s Beauty en ervaar deze voedende gezichtsbehandeling zelf!

Wil je meer lezen over Matis en haar filosofie? Klik hier >>>

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

voedende gezichtsbehandeling matis huidverzorging huidverbetering beautyproducten gezichtsverzorging ontspannen luxe skin senses sience schoonhiedssalon huidspecialist ernas beauty nieuw vennep