Ontspanningsmassages

Doordat tijdens deze massage ontspannende en rustige massage grepen worden gebruikt, heeft het tot resultaat dat je direct een heerlijk gevoel van ontspanning ervaart. Daarnaast bevatten de producten die onze schoonheidsspecialiste gebruikt actieve ingrediënten. Hierdoor krijgt je lichaam een betere doorbloeding en zul je langer een ontspannen gevoel houden.

 

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is een goede manier om de huidconditie te verbeteren. Met deze massage haal je alles uit de huid, wat nog aanwezig is. Dat wil zeggen dat de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie intensief worden verbeterd. De bindweefselmassage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen, om zo een duidelijke zichtbare huidverbetering te bereiken. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar kan ook worden ingezet als zeer aangename en ontspannen massage!

Manuele lymfedrainage

Manuele lymfedrainage is een massagetechniek die valt onder oedeemtherapie. Bij deze therapie wordt een verstoorde lymfestelsel met de handen gestimuleerd. Opgehoopt vocht wordt daardoor verspreid en afgevoerd, waardoor zwellingen (of te wel oedeem) afnemen.

Behandelingen

Massage van de rug – 20 minuten
Massage van de rug – 40 minuten
Massage van de rug en achterzijde benen – 40 minuten
Massage van het hele lichaam – 50 minuten

 

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst