Ontspanningsmassages en lichaamsbehandelingen

Ontspanningsmassage

massage ontspannen bindweefsel rug lichaam body ernas beauty schoonheidssalon nieuw vennepIedereen verdient een mooie, gezonde en stralend lichaam!

Dat is het moto van Erna’s Beauty. Maar door de overvolle privé en werk agenda’s loop je jezelf weleens voorbij. Te veel stress is vaak te zien aan je huid. Het is niet voor niets dat er gevraagd wordt; “zit je niet lekker in je vel?” Wat ik hiermee probeer uit te leggen, is dat bij veel stress en spanning je dat vanzelf gaat zien aan je huid. Af en toe wat Me-time is daarom ook zeker een must! Gun jezelf een heerlijk ontspannende behandeling waarbij je weer helemaal tot rust komt. Tegelijkertijd werken wij aan jouw huidconditie. Waardoor je er weer fris en stralend uit ziet! Erna’s Beauty heeft verschillende ontspannende behandelingen, van een Basis gezichtsbehandeling tot aan een uitgebreide luxe gezichtsbehandeling of een anti-stress behandeling door middel van manuele lymfedrainage. Maar zeker ook voor een ontspanneningsmassage. Een ontspanningsmassage in onze salon is goed voor je algehele gezondheid. Doordat we gebruik maken van de heerlijke producten van MatiSpa, zal je hoofd leeg worden. Daarnaast werkt een ontspanningsmassage preventief. Dit heeft tot resultaat dat je lichaam en geest compleet in balans zijn.

 

MatiSpa Relax

Verzacht – Kalmeert – Ontspant

Doordat tijdens deze massage ontspannende en rustige massagrepen worden gebruikt, heeft het tot resultaat dat je direct een heerlijk gevoel van ontspanning ervaart. Daarnaast bevatten de producten die onze schoonheidsspecialiste gebruikt actieve ingrediënten. Hierdoor krijgt je lichaam een betere doorbloeding en zul je langer een ontspannen gevoel houden.

MatiSpa Detox

Verhoogt de afvoer van toxines

Aangezien de massage olie die gebruikt wordt vitamine C bevat, zal jouw lichaam van onder tot boven gestimuleerd worden. Dit heeft tot resultaat dat je lichaamshuid wordt gevoed, verstevigd en ontgift. Bovendien word je silhouet verfijnder!

MatiSpa Slim

Verhoogt het effect voor een slanker figuur

De massage techniek die bij deze behandeling wordt toegepast is gericht op afslanken. Doordat het gerichte bewegingen zijn, in combinatie met actieve oliën wordt cellulitis aangepakt. Dit heeft tot resultaat een verfijnder lichaamsvorm. Daarnaast zorgen de oliën ook nog eens voor een vetafbraak.

MatiSpa Age

Preventief bij huidveroudering – jeudigheid

Tijdens deze behandeling worden er stimulerende en verstevigende massagetechnieken toegepast. Dit zorgt ervoor dat de celvernieuwing wordt gestimuleerd. Kortom, je lichaam krijgt een boost van jeugdigheid!

 

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst