Manicure - Hand en nagel verzorging

Manicure

Bij het beschermen van de huid tegen vroegtijdige huidveroudering wordt in eerste instantie aan het gezicht gedacht. Maar het zijn vaak de handen die de leeftijd van een persoon verraden. Deze visitekaartjes geven veel informatie, nog voordat je iemand spreekt of kent. Tijdens een manicure in onze schoonheidssalon worden je handen en nagels mooi verzorgd.

Waarom een goede verzorging van je handen en nagels?

Handen en voeten hebben in het dagelijks leven veel te lijden. Echter worden ze nogal eens vergeten als het gaat om extra verzorging en aandacht. De handen staan niet alleen bloot aan weersomstandigheden. Maar komen ook nog eens regelmatig in aanraking met irriterende of uitdrogende middelen, zoals schoonmaakproducten. Doordat de handen maar weinig talgkliertjes bevatten, is er daardoor weinig natuurlijke bescherming aanwezig.
Wij bij Erna’s Beauty vinden de verzorging en het uiterlijk van de handen en nagels erg belangrijk en hebben hiervoor dan ook verschillende behandelingen en producten. Waaronder manicure, gel nagels en gel polish.

Wat kan je verwachten van onze manicure

  • De nagels worden in model gevijld
  • Je handen worden gescrubd
  • Nagelriemen worden naar achter geduwd en verzorgt
  • Eventuele vuil en velletjes worden verwijderd
  • Je handen worden ingesmeerd met een verzorgende handcrème
  • De nagels worden gelakt met een verzorgende nagellak

Wil jij ook mooie handen en nagels, die goed verzorgd zijn? Maak dan direct online een afspraak voor een manicure bij Erna’s Beauty!

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst