Pupa Milano

Pupa Makeup

visagie makeup makeupartist pupa pupamilalon pupamakeup bruidsmakeup avondmakeup dagmakeup mascara lipstick opmaken ernas beauty schoonheidssalon nieuw vennepPupa Milano make up is hét Italiaanse make up merk. Pupa is spraakmakend, eigentijds, speels en altijd vernieuwend. De make up is voor vrouwen die houden van design en kwaliteit. De make-up is samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. Maar ook is het hypoallergeen, niet op dieren getest en heeft het een hoog pigmentgehalte. Met de kleurvastheid zit het dus gegarandeerd goed.

Make-up kopen

Veel bekende Nederlanders hebben Pupa Milano make-up al via hun visagisten ontdekt. Daarom is Pupa makeup een must-have. Het assortiment is groot.

Pupa Milano bij Erna’s Beauty

Bij ons kun je terecht voor het kopen van

  • visagie makeup makeupartist pupa pupamilalon pupamakeup bruidsmakeup avondmakeup dagmakeup mascara lipstick opmaken ernas beauty schoonheidssalon nieuw vennepMascara
  • Foundation
  • Concealer
  • Oogschaduw
  • lipstick
  • eigenlijk alles voor een fantastische make-up

Wie Pupa Milano make-up eenmaal ontdekt, is verkocht!

Maak een afspraak in onze salon of kom langs, we vertellen je er graag meer over!

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

 

 

PUPA MAKE-UP COSMETISCHE VOORSCHRIFTEN

visagie makeup makeupartist pupa pupamilalon pupamakeup bruidsmakeup avondmakeup dagmakeup mascara lipstick opmaken ernas beauty schoonheidssalon nieuw vennepPupa Milano volgt de richtlijnen van de Europese gemeenschap vrijwillig op. De make-up wordt getest volgens ethische aanbevelingen, ofwel doormiddel van in vitro- en in vivo-tests uit te voeren op menselijke vrijwilligers onder dermatologische controle.

Wat ingredienten betreft moet Pupa een onderscheid maken tussen producten die al tientallen jaren gebruikt worden en nieuwe producten. De reeds gebruikte producten worden vergezeld door een toxicologisch dossier met de resultaten van de in het verleden gedane dierproeven. De nieuwe generatie producten van na 2009 mag enkel getest zijn middels wetenschappelijk, geverifieerde methoden. Ook zijn producten getest op dieren buiten de EU steeds vaker illegaal.

De hoofdprioriteit van Pupa is de product- en ingrediëntenveiligheid van de klant te waarborgen. De producten van Pupa zijn altijd in overeenstemming geweest met de geldende wetten en regels en ook in de toekomst staat dit centraal.