LPG ENDERMOLOGIE®

LPG is een mechanische bindweefselmassage, lymfedrainage en cupping in 1 behandeling.

Endermologie® reactiveert op 100% natuurlijke wijze slapende cellen in de huid om weer aan de slag te gaan. Deze pijnloze techniek werkt op verschillende vormen van bodycontouring en anti-aging, evenals medische aandoeningen. Daarbij geldt altijd maximaal respect voor de huid. Zonder risico’s of herstelperiodes met resultaat voor de langere termijn. De resultaten zijn bewezen door 145 wetenschappelijke onderzoeken. Er worden dagelijks 300.000 mensen wereldwijd met LPG® behandeld. Afkomstig uit Frankrijk is LPG® met meer dan 37 jaar ervaring wereldwijd marktleider in natuurlijke mechanische celstimulering.

Voor het gezicht

De gemotoriseerde kleppen werken als een echte fitness voor de huid en doen de natuurlijke synthese ontwaken van stoffen die essentieel zijn voor jeugdigheid. Deze cellulaire stimulatie maakt het voor de fibroblasten (jeugdigheidscellen) mogelijk om hun productie van collageen (stevigheid), elastine (soepelheid) en hyaluronzuur (volume en hydratatie), die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn, opnieuw op gang te brengen.

Voor het lichaam

Het nieuwe patent (gemotoriseerde rol en klep gecombineerd met een sequentiële aanzuiging) werkt gelijktijdig in op de afvoer van hardnekkige vetten en op de huidkwaliteit (stevigheid, sinaasappelhuid) en maakt het voor de lichaamstechnologie mogelijk om rechtstreeks in te werken op de adipocyten die aanwezig zijn in onze onderhuid (slankheidsscellen) en op de fibroblasten, die aanwezig zijn in onze huid (jeugdigheidscellen). Een 360°-aanpak maakt een einde aan het dilemma: slankheid of stevigheid?

OPLOSSINGEN

100% NATUURLIJK

Stimulatie van de lichaamseigen cellen

De apparatuur van LPG werkt met de gepatenteerde endermologie® huidstimulatie techniek waarbij de lichaamseigen cellen aan het werk gezet worden.

 

VOLLEDIG PIJNLOOS

Innovatief aanzuigsysteem met fibraties

Het innovatieve aanzuigsysteem in combinatie met fibraties zorgt dat op een pijnvrije, effectieve wijze wordt gewerkt op huidverbetering en bodycontouring.

RESULTATEN BEWEZEN

Door meer dan 145 wetenschappelijke studies

LPG Systems was in 1998 het eerste merk dat een FDA approval kreeg voor cellulite, omvangverlies en drainage van het lymfesysteem (en nog steeds heeft).

CELLULITE

OFTEWEL SINAAS­APPELHUID EGALISEREN

Je wil een gladdere, strakke huid zonder putjes om je zelfverzekerder en plezieriger te voelen. Je wil zonder zorgen het strand op en dat mooie jurkje weer aan. Je wil een natuurlijke behandeling met langdurig resultaat.

HUID­VERSLAPPING  

ANTI-AGING HUID­VERSTEVIGING

Je wilt die stevige en strakke huid terug. Op een natuurlijke manier met lang resultaat. Die mooie fijne structuur, waardoor je stralend door het leven gaat en lekkerder in je vel zit.

PLAATSELIJK VET

RESISTENT VET OPSLAG – BODY­CONTOURING

Afvallen op plekken waar jij dat wilt. Een strakke taille en een mooi figuur. Zonder intense of agressieve behandelingen, met lang resultaat. Zelfverzekerd en lekker in je vel de wereld tegemoet!

RIMPELS

ANTI-AGING OPVULLEN

Je wilt de tijd een handje helpen. Je bent trots op jouw levenservaring, maar verlangt toch naar een strakkere huid. Die lachrimpels mogen blijven, maar de andere rimpels wil je verminderen. Anti-aging op een natuurlijke manier met lang resultaat.

ONDERKIN

RESCULP­TING

Je wilt dat het plaatselijk vet in je gezicht, zoals je onderkin, weggaat. Een gladde kin, zonder dat vetzakje dat eronder hangt. Zonder intense of agressieve behandelingen met lang resultaat. Zelfverzekerd en stralend in je vel de wereld tegemoet.

LIPOEDEEM

Je wilt de pijn in je benen verlichten. Een gevoel van lichte benen. Vol energie en lekker in je vel door het leven!

WALLEN

EN DONKERE KRINGEN

Je wilt een uitgeruste uitstraling. Een frisse blik zonder donkere kringen onder je ogen. Je wilt je wallen weghalen zonder intense behandelingen, met lang resultaat. Zelfverzekerd en stralend de wereld tegemoet.

ONTSPANNING

Je wilt even ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Ontspannen en tegelijkertijd aan de gezondheid van je lichaam werken. Op een aangename en natuurlijke manier. Zodat je weer lekker in je vel zit en de wereld weer aan kan.

ZWANGER­SCHAP

TIJDENS EN NA

Je wilt het overtollig vocht in je lichaam afvoeren. Het gevoel van lichte benen terug. Na de zwangerschap wil je je oude figuur en strakke huid terug. Op een natuurlijke manier met lang resultaat. Lekker in je vel zitten en stralend met je kindje door het leven.