When the Spa universe meets sience!

MatiSpa Experience

Lichaamsbehandeling en massage

Een unieke zintuiglijke ervaring…

Een lichaamsbehandeling en massage bij Erna’s Beauty is een heerlijk ontspannen ervaring. Daarnaast zet het  je zintuigen op scherp. Tijdens de behandelingen gebruiken wij de heerlijk geurende en rijke producten van Matis.

Matispa staat voor:

RELAX (ontspannen)
SLIM (afslanken)
DETOX (ontgiften)
AGE (verjongen)

De ultieme Matispa beleving

  • massage ontspannen bindweefsel rug lichaam body ernas beauty schoonheidssalon nieuw vennep (19)HOREN: De muziek bij Erna’s Beaut is heerlijk ontspannend. Heb jezelf wensen kan je dit altijd doorgeven, want doordat de muziek specifiek is uitgezocht, wordt het een heerlijk ontspannen moment.
  • RUIKEN: Doordat elk verzorgingsproduct een eigen parfum heeft, wordt tijdens de lichaamsbehandeling of massage complete ontspanning opgewekt. Daarnaast geeft de geur je een heerlijk gevoel.
  • VOELEN: Je kunt voor je behandeling kiezen uit een massageolie of massagebalsem. Beide bezitten een heerlijke geur, de juiste bestanddelen en actieve olie.

 

MatiSpa Experience scrub en massage behandeling bij Erna’s Beauty

MatiSpa Experience van de rug  50 minuten

 

Iedereen verdient een mooie, gezonde en stralend lichaam!

massage ontspannen bindweefsel rug lichaam body ernas beauty schoonheidssalon nieuw vennepDat is het moto van Erna’s Beauty. Maar door de overvolle privé en werk agenda’s loop je jezelf weleens voorbij. Te veel stress is vaak te zien aan je huid. Het is niet voor niets dat er gevraagd wordt; “zit je niet lekker in je vel?” Wat ik hiermee probeer uit te leggen, is dat bij veel stress en spanning je dat vanzelf gaat zien aan je huid. Af en toe wat Me-time is daarom ook zeker een must! Gun jezelf een heerlijk ontspannende behandeling waarbij je weer helemaal tot rust komt. Tegelijkertijd werken wij aan jouw huidconditie. Waardoor je er weer fris en stralend uit ziet! Erna’s Beauty heeft verschillende ontspannende behandelingen, van een Basis gezichtsbehandeling tot aan een uitgebreide luxe gezichtsbehandeling of een anti-stress behandeling door middel van manuele lymfedrainage. Maar zeker ook voor een ontspanneningsmassage. Een ontspanningsmassage in onze salon is goed voor je algehele gezondheid. Doordat we gebruik maken van de heerlijke producten van MatiSpa, zal je hoofd leeg worden. Daarnaast werkt een ontspanningsmassage preventief. Dit heeft tot resultaat dat je lichaam en geest compleet in balans zijn.

Ervaar de MatiSpa Experience in onze salon en maak direct online een afspraak!

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

massage ontspannen bindweefsel rug lichaam body ernas beauty schoonheidssalon nieuw vennep