Amanda's Beauty Blog

 

Lazy Nimue Sunday
Big shirts, messy hair, a book & Nimue!

Iedereen verdient een mooie, gezonde en stralende huid!

Dat is het moto van Erna’s Beauty. Maar door de overvolle privé en werk agenda’s, loop je jezelf weleens compleet voorbij. Te veel stress is vaak te zien aan je huid. Het is niet voor niets dat er gevraagd wordt; “zit je niet lekker in je vel?”
Wat ik hiermee probeer uit te leggen is dat bij veel stress en spanning, je dat vanzelf gaat zien aan je huid. Af en toe wat me-time is daarom ook zeker een must! Gun jezelf daarom een heerlijk ontspannende thuisbehandeling, waarbij je weer helemaal tot rust komt. Een echte Lazy Nimue Sunday. Ik heb 5 Nimue Beauty tips voor je op een rij gezet. Zo hoef je alleen maar het lijstje te volgen en niet na te denken!

 

Lees meer over wat stress met je huid doet in de blog:

 

Nimue Beauty

lazy nimue sunday huidverzorging skin technologyTip 1
Stap onder je douche of in een heerlijk geurend en warm bad bad op deze Lazy Nimue Sunday. Pak ongeveer ter grootte van een bruine boon Nimue Cleansing gel. Verdeel het over je gezicht met beide handen. Wanneer je ronddraaiende bewegingen maakt naar buiten toe, breng je al het vuil van je gezicht naar de buitenkant. Pak een klein beetje water erbij en was je gezicht nogmaals. Nu gaat de reiniging licht schuimen. Haal daarna de Cleansing gel eraf met een nat washandje.
Doordat deze Cleansing gel lichte fruitzuur bevat, exfoliëert* hij de huid mild.
* exfoliëren betekend het verwijderen van dode huidcellen

Tip 2
Daarna volgt de Nimue Exfoliating Enzym peeling. De peeling verbetert de huidstructuur, de textuur en de glans van je huid aanzienlijk. De combinatie van papaya- en ananasenzymen zorgen ervoor dat dode huidcellen worden losgeweekt en nieuwe cellen worden aangemaakt. nimue skin technology peelingEn dat is belangrijk voor iedere huid!

Hoe gebruik je deze Nimue peeling:

   1. Breng een kleine hoeveelheid aan op een droge en schone huid.
   2. Laat dit 2 minuten inwerken.
   3. Je kan de enzym peeling activeren door het in te masseren met natte vingertoppen gedurende 3-5 minuten. Het fijnste is om hiervoor warm water te gebruiken.
   4. Laat daarna de peeling nogmaals 2 minuten inwerken. En… ontspan op deze Lazy Sunday Nimue! Verwijder ten slotte het product volledig met warm water.

  Gebruik deze Nimue Enzyme peeling  2 tot 3 keer per week na gebruik van de Nimue Cleansing Gel.

Je hoeft niet altijd zo uitgebreid te peelen hoor. Dat is speciaal voor de Lazy Nimue Sunday. Immers is 2 minuten laten intrekken al voldoende! Je zou bijvoorbeeld, wanneer je geen me-time hebt, in de tussen tijd je haar kunnen wassen.

Lees hier meer over huidverbetering door te scrubben en peelen? Hoe, wat en waarom…

Tip 3
nimue skin technology huidverzorgingTot slot de laatste stap van je reiniging op je Lazy Nimue Sunday. Deze sluit je af met de Nimue Conditioner. Omdat deze speciaal is samengesteld om de verwijdering van dode huidcellen te stimuleren. Zorgt de Alpha Hydroxy Acids voor een opperhuid met een stralende glans. Kortom, een belangrijke stap in de huidverzorging voor het actief herstellen van de huid.
De Nimue Conditioner wordt dagelijks gebruikt na de Cleansing gel. Omdat de gel essentiële oliën van Tea tree en Petit Grain bevat, heeft het tot resutaat een zachte en frisse huid.
Bovendien bevat het een unieke combinatie van moisturisers en natuurlijke vocht regulerende elementen om zo je huid te hydrateren. Bovendien zorgt de samenstelling van de gel voor balans en glans, zonder dat het je huid uitdroogt.
Nimue adviseert om de conditioner te gebruiken in combinatie met gaasjes. Hierdoor wordt de huid nog beter ontdaan van dode huidcellen. Deze gaasjes krijg je bij het aanschaffen van een conditioner erbij.

Nimue Masker

nimue skin technology huidverzorging maskerTip 4
Dan de volgende stap van je Lazy Nimue Sunday. Breng dit heerlijke Anti-Ageing Leave on Mask aan en laat het vervolgens 15 minuten intrekken.
Het Nimue Anti-Ageing Leave on Mask is een verjongend masker op basis van actieve ingrediënten die de huid verzadigt en gedurende de nacht opnieuw energie geeft! Samengevat geeft dit je huid hydratatie, volume en glans. Ook vermindert het zichtbare lijntjes en rimpeltjes. Bovendien verbetert het de uitstraling en verheldert het je huid. Jouw huid wordt gladder, zachter en soepel! Wat willen we nog meer op deze Lazy Nimue Sunday 😊
Nog een bijkomend voordeel is dat je dit masker zo één twee keer per week kan aanbrengen, niet 15 minuten hoeft te wachten, maar gewoon lekker kan gaan slapen. Dan wordt het echt een schoonheidsslaapje!

 

Tot slot op je Lazy Nimue Sunday

Tip 5
Nadat je het Nimue masker goed hebt verwijderd met een washand, breng je de Nimue Alpha Lipoic Activator Booster aan. Deze booster is een super anti-oxidant en een ware anti-ageing booster, die de tekenen van vroegtijdige huidveroudering en veroudering door UV-licht of overige factoren behandeld. Anderzijds vermindert de booster het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels. Bovendien werkt het verstrakkend en blaast het nieuw leven in een matte, vermoeide huid. Maar ook werkt het ontstekingsremmend, vermindert het roodheid en irritatie.
Bovendien werkt het geweldig voor het behandelen van donkere kringen onder het oog. Kortom perfect op die Lazy Nimue Sunday na een Heavy Saturday Night!

Je mag de Nimue Alpha Lipoic Activator driemaal per week gebruiken en wanneer je huid het er goed tegen kan zelfs iedere dag. Gebruik je de booster overdag dan moet hier altijd een SPF 40 overheen. Je kan het product dus ook rond de ogen gebruiken voor een beschermende en verjongende werking.

Meer weten over Nimue of de Nimue gezichtsbehandelingen?

Maak een afspraak bij Erna’s Beauty Schoonheidssalon

nimue skin technology huidverzorging producten gezicht schoonheidssalon