Beoordeel onze dienstverlening en ontvang een cadeau!

Wanneer je bij ons in de salon een behandeling hebt gehad. Hopen wij dat alles naar wens is verlopen. Uiteraard zijn wij heel erg blij met tevreden klanten, omdat wij continu bezig zijn om onze producten, diensten en service op hoog niveau te houden en eventueel willen verbeteren, ontvangen wij graag jouw feedback.
Zou je bijvoorbeeld kunnen aangeven wat je fijn vond aan de behandeling of aan de behandelaar? Hoe je de producten hebt ervaren, matig, voldoende, goed of uitstekend. En zou je de behandeling en/of de behandelaar een cijfer kunnen geven?

Alvast bedankt voor je tijd en het invullen van de review. Omdat wij dit zeer op prijs stellen ontvang je van ons, bij je volgende bezoek aan onze salon, een miniatuur cadeau van een beautyproduct dat bij jou past!

 

Wanneer je vragen hebt over een behandeling of over producten dan horen wij dat graag en zijn wij te bereiken op 0252 347749 of via mail@ernasbeauty.nl
Hopelijk zien we je snel weer terug in onze salon.

 

Met vriendelijke groet
Erna’s Beauty

Review formulier

Reviews

Altijd een feestje om hier te komen, deskundige, vriendelijke en gezellige meiden!

Monique

kwam voor een gratis advies over het verwijderen van huid oneffenheden, werd zeer hartelijk ontvangen, advies was uitgebreid en duidelijk en heb nu een vervolgafspraak gemaakt voor het verwijderen, salon ziet er netjes uit en straalt rust en vertrouwen uit

Ilonka

Allereerste keer in de schoonheidssalon, was hartstikke fijn! Werd met alles rekening gehouden, ze zijn super vriendelijk en attent. Fijn ook dat ze goed kunnen uitleggen.

Soraya

Altijd vriendelijk, goede behandeling en uitleg! Al met al excellent 👌

Jany

Mooie salon met vriendelijk gezellig en professioneel personeel. Ik kwam er voor het eerst en werd hartelijk ontvangen. Een echte aanrader.

Sigrid

Ik word altijd vriendelijk ontvangen. Ik ben tevreden met het resultaat. Er wordt iets te drinken aangeboden en de dames zijn vlot, vriendelijk en altijd geïnteresseerd. Een afspraak maken op korte termijn is vaak geen probleem. Dat is fijn.

Ursula

De behandelingen zijn altijd zeer goed afgestemd op wat er nodig is. Er wordt veel persoonlijke aandacht en zorg verleend. Ik ben ontzettend tevreden over de kwaliteit van de behandelingen en Amanda is een schoonheidsspecialiste die je iedereen gunt! Met hartelijke groeten, Yoonhee

Yoonhee

Na ruim 65 jaar zelf voor mijn voeten gezorgd te hebben kreeg ik last van een likdoorn. Dit kwam waarschijnlijk door te smalle spotschoenen. Hier moest een professional naar kijken.
Ik ben behandeld door Erna en dat was en ging perfect. Na de eerste behandeling was de pijn al weg en de likdoorn ook. Ik laat nu periodiek mijn voeten verzorgen. Telkens als ik klaar ben en naar buiten loop kijk ik naar mijn voeten omdat het net voelt of dat ik nieuwe heerlijk zittende schoenen draag.

Het enige wat ik nu nog zelf doe is zorgen dat ik niet te snel op mijn tenen getrapt ben/wordt :-)

Perfecte en kwalitatief hoogwaardige voetenzorg van iemand met heel veel kennis en dat allemaal onder het genot van een lekker kopje koffie en een gezellig gesprek. Wat wil een mens nog meer.

Harrie

Ben super tevreden met jullie behandeling.
Alles is super professioneel, maar de sfeer is ontspannen en gezellig. Ik voel me volledig op mijn gemak. Zelfs bij de bindweefselmassage en het weghalen van mijn gerstenkorrels bij mijn ooglid.

Marion

Heerlijk ontspannen, Amanda weet waar ze het over heeft en wat ze doet. En is daarnaast ook een makkelijkere prater.
M’n huid is zichtbaar opgeknapt sinds ik bij jullie kom.

Kirsten

Ben al jaren bij erna en wordt altijd heel goed geholpen en hoop nog jaren bij erna te kunnen blijven ondanks dat ik uit hoofddorp kom

GM

De voetbehandeling is heel goed. Als je regelmatig komt, blijven je voeten in goede conditie. En dan nog een goede massage toe,zeer coulant! Ontvangst met koffie of thee hartelijk. Succes,

mevr Niesen