Nagelbeugel techniek

Ingegroeide nagel behandeling

Ook voor een ingegroeide nagel behandeling kun je bij ons terecht. Dit kan doen wij door middel van de nagelbeugel techniek.

weer ingroeit.

Wat is een nagelbeugel techniek?

Door het gebruik van speciaal metaal, wordt er een beugel op maat gemaakt. Deze is bedoeld om een nagel in de juiste vorm te corrigeren. Daarom wordt voorkomen dat de teennagel

Ingegroeide_nagel_behandeling_schoonheidsspecialist_pedicure

Deze speciale beugel wordt precies in de vorm van de nagel gemaakt. Daarna wordt de beugel op de nagel vastgezet. Hierdoor groeit de beugel mee met de nagel.

Zodra de beugel is geplaatst, voel je daar niets meer van. Na een aantal weken wordt de beugel verwijderd en opnieuw op de nagel geplaatst. Dit wordt een aantal keer herhaald totdat de nagel vlakker is geworden.

BS Spange is een beugelsysteem voor nagelcorrecties

De meest moderne, medische techniek om ingegroeide teennagels snel en succesvol te verhelpen is het BS-Spange systeem. De beugel zelf is een dunne smalle strip bestaande uit een laag met glasvezelversterkte kunststof. Deze wordt overdwars op de nagel gelijmd. Hierdoor neemt de BS-Spange de kromming aan van de nagel. Doordat de beugel weer terug wil naar de oorspronkelijke vorm, worden de zijkanten van de nagel gelift. Hierdoor zal je direct merken dat de pijn minder wordt, dan wel geheel is verdwenen. Na meerdere beugelapplicaties is de nagel gecorrigeerd en gezond.

BS-Spange is ideaal voor:

• Ingegroeide teennagels
• Ontstoken ingegroeide teennagels
• Likdoorns in de nagelplooi
• Droge granulation
• Geschikt voor diabetici

Een ingegroeide nagel behandeling bij Erna’s Beauty

Maak een afspraak in onze salon voor de behandeling van de ingegroeide nagel.

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst