Nimue anti-age huidverjongende gezichtsbehandelingen

amanda gezichtsbehandeling stoom ontspannen ernas beauty huidverzorging huidverbeteringDe anti-age behandeling in onze schoonheidssalon zorgt voor een actieve verjonging van de huid. De behandeling is geschikt voor de huid met zonbeschadiging, rimpeltjes, gevoelige huid of huidproblemen. Je huid zal stralen, er gezond uitzien en de poriën zullen kleiner worden. Ook krijgt je huid een fijne structuur. Tot slot wordt je huid elastischer en vitaler.

Nimue Glycol – 75 minuten

Deze behandeling zorgt ervoor dat zonbeschadiging wordt herstelt en rimpeltjes worden verfijnt dankzij glycolzuur. Vervolgens wordt de huid voorzien van een hoge dosis vocht met het rijke en romige super hydrating mask voor comfort en verzadiging van de huid.

Nimue TCA peeling – 75 minuten

Voor iedereen die een nieuwe huid wil. Deze specialistische behandeling bestrijdt acne en stimuleert collageen. Ideaal om een paar keer per jaar af te wisselen met alle andere behandelingen om de huid energiek en fit te houden.

Nimue Anti age – 75 minuten

Dé speciaalbehandeling voor de huid met zonbeschadiging en rimpeltjes. De huid wordt optimaal gepeeld terwijl huidverjongende werkstoffen diep in de huid worden getransporteerd voor ultieme huidverjonging.

Nimue Anti age deluxe – 90 minuten

Deze gezichtsbehandeling is de uitgebreide versie van de Nimue Anti Age. Bij deze ontspannende huidverjongende behandeling zit een massage en een luxe masker.

Nimue Anti age collagen deluxe – 90 minuten

 

 

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen op het gebied van huidverjonging? Maak dan een afspraak in onze schoonheidssalon.

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst