Huidoneffenheden verwijderen

huidoneffenheden verwijderen fibromen xanthelasma couperose tele spider nivea pigmentvlekken ouderdomsvlekken steelwratjes rode adertjes gele vlekken bij ogen huidspecialist ernas beauty (1 2Een gladde en egale huid is voor vele een ideaal beeld. In werkelijkheid is het zo dat er een aantal huidoneffenheden zijn waar iedereen last van kan krijgen. Zeker naarmate we ouder worden krijgen we steeds meer te maken met ontsierende plekjes en vlekken op de huid. Bijvoorbeeld een fibroompje (steelwratje) in de nek, oksels of liezen, Xhanthelasma rond de ogen of couperose is ook een van de veel voorkomende huidoneffenheden die voornamelijk in het gezicht voorkomt. Bij Erna’s  Beauty werken we met de blendtechniek. Deze methode is een oude, beproefde techniek, die nog altijd heel effectief is.

Behandelen van huidoneffenheden bij Erna’s Beauty

Voordat wij gaan behandelen bespreken we eerst je wensen. We doen een uitgebreid intake gesprek, je vult een medische anamnese en zullen we een foto maken van hoe het er op dat moment uit ziet. Wanneer we starten met de behandeling kunnen we een schatting geven van het aantal uit te voeren behandelingen, maar dit is een indicatie. De een geneest nu eenmaal sneller en beter dan de ander, waardoor het aantal behandelingen hoger of lager kan komen.

Er zijn een aantal “regels” waar je aan dient te houden in verband met de genezing van de huid. Doe je dit niet kunnen er bijvoorbeeld pigmentvlekken ontstaan. Heb je vragen over een behandeling, hoe een behandeling in z’n werk gaat of wil je graag een afspraak maken voor een vrijblijvend intake gesprek. Dit kan altijd bij onze gespecialiseerde schoonheidsspecialiste.

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst