Huidanalyse - Meten is weten

Waarom een huidanalyse bij Erna’s Beauty

Jij wil toch ook een mooie, egale, jonge en gezonde huid?
De basis hiervan is goede en consequente huidverzorging. Een op jouw huid aangepaste gezichtsbehandeling. Maar ook een gezonde levensstijl en dus ook een goede huidanalyse.

Betrouwbare en professionele huidanalyse

huidanalyse meten huid huidverbetering huidverzorging huidspecialist gezichtsbehandeling meet&treat ernasbeauty schoonheidssalon nieuw vennepHet beste resultaat vereist een professionele en betrouwbare analyse van de huid. Want meten is weten!
Erna’s Beauty beschikt niet alleen over vakkennis en jarenlange ervaring, maar ook over professionele foto- en meetapparatuur.

Conditie van de huid meten tijdens de huidanalyse

Met de juiste apparatuur zijn verschillende condities van de huid duidelijk in beeld te krijgen. Daarna gaan we kijken naar het meest geschikte behandelplan. Want alleen dan kom je tot het beste resultaat.

Foto’s van de huid

De foto’s worden altijd onder exact dezelfde omstandigheden gemaakt.
Met de software kunnen wij onder andere het volgende in kaart brengen:

  • de rimpeldieptehuid huidanalyse schoonheidssalon
  • de omvang van de rimpel
  • pigmentvlekken
  • kleurverschillen in de huid
  • de poriën
  • de zonneschade

Wij bewaren alle gegevens, metingen en gemaakte foto’s. Hiermee kunnen wij meerdere foto’s naast elkaar zetten en vergelijken.

Huidanalyse in combinatie met een schoonheidsbehandeling en juiste levensstijl

Wij streven ernaar om van iedere klant bij aanvang van de eerste behandeling en na ieder half jaar een analyse van de huid te maken. Zodoende kunnen wij afstemmen of we nog steeds op de juiste weg zijn voor het optimale resultaat. Bovendien kunnen er dan nog punten aangepast worden

Goede huidverzorging

Belangrijk om te weten is dat een huid een levend orgaan is. Daarom is de huid gevoelig voor veel verschillende invloeden. Daarom raden wij al onze klanten aan dat wanneer er huidproblemen zijn, niet alleen te kijken naar huidverzorgingsproducten en behandelingen. Maar ook naar de persoonlijke levensstijl.
Stress, voeding en beweging spelen een belangrijke rol in de conditie van de huid.
Voor het beste resultaat bieden we een complete samenwerking en een behandelplan.

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst