Hartelijk welkom

Alle aanbiedingen in 1 overzicht!

Bij Erna’s Beauty geven we graag cadeautjes weg!
Bekijk alle behandel en product aanbiedingen op een rij.
Voor de Last Minute Deals check je onze Facebook en Instagram.

 

Geef gemakkelijk een leuk en ontspannen cadeau?

Je zoekt een prachtig cadeau waar bij de gelukkige ontvanger of ontvangster zelf kan bepalen hoe het cadeau eruit komt te zien? Dan is een Cadeaubon van Erna’s Beauty de juiste keuze.
Via ons Cadeaubon-bestelformulier is jou cadeau zo geregeld.

Workshops & Events by Erna’s Beauty


Erna’s Beauty organiseert onder andere make-up en huidverzorgings workshops,  diverse experience, ladies nights, informatie avonden.
Heb je zin in een gezellige avond uit, waar je direct handige tips en trucs mee krijgt. Kom dan naar een van onze workshops of events.
Wanneer je vragen hebt of wil je je wilt aanmelding neem dan contact met ons op.
mail@ernasbeauty.nl of 0252 347749

Maak digitaal uw afspraaK

Nieuw! > Vanaf nu hebben wij een nieuwe digitale afspraak boekingsmodule. De gemaakt afspraak komt rechtsreeks in onze administratie. Klik hier voor meer informatie en een korte uitleg over ons nieuwe afspraak boekingssysteem.
Klik op de knop hieronder als u al bekend bent met het systeem en een afspraak wilt boeken.

Een jonge, gezonde en stralende huid?

De behandelingen en producten van Nimue Skin Technology voor dagelijkse huidverbetering brengen de huid weer in balans en verfijnen zichtbaar de textuur van de huid. Om verschillende huidcondities effectief te behandelen is Nimue Skin Technology gebaseerd op huidverjonging, huidverbetering,herstel, antioxidatie en zonbescherming.

Verbeter jouw huid met een bindweefsel massage


Massage van het bindweefsel is een goede manier om de huidconditie te verbeteren. Door stevige massage op de middelste en onderste huidlagen vervormen de fibroblasten, waardoor er collageen wordt aangemaakt en de elasticiteit in de huid wordt verbeterd.

Een huid zonder puistjes?

Erna’s Beauty is gespecialiseerd in acne behandelingen. Groote kans dus ook dat jou behandeling vergoed wordt door je zorgverzekeraar. Er zijn heel veel soorten behandelingen tegen acne.

Ben jij dat harsen, scheren en epileren ook zó zat?

Erna’s Beauty heeft de oplossing!Definitief ontharen met IPL! Ook de blonde of witte haren kunnen wij behandelen. Na een aantal behandelingen zal je al voor een groot gedeelte verlost zijn

Herstel en verstevig je natuurlijke nagel met IBX

IBX is een Nieuw & Revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken. IBX is enig in zijn soort! Dit doordringende en versterkende systeem werkt

Witte of blonde haren in het gezicht?

Erna’s Beauty biedt een oplossing voor het permanent verwijderen van grijze en/of witte haren. De enige methode waarbij deze lichte haren definitief worden verwijderd, is elektrisch epileren. Wat is elektrisch epileren?

PBSerum Cosmeceuticals

werkt aan de oorzaken op enzymatisch niveau en richt zich niet alleen op de symptomen. Het merk richt zich specifiek op huidproblematieken. De gelaastsbehandelingen zijn effectief bij een vale huid, een gecombineerde/vette/acne huid, een huid met reliëf, verslapping en rimpels. Voor thuisgebruik zijn er diverse gevriesdroogde producten die de resultaten ondersteunen en versterken.

Een jonger, gladder en frisser uitziende huid?

Microdermabrasie ‘opent’ de huid. Via een speciale vacuümtechniek met steriele microkristallen worden laagjes oude en dode huidcellen verwijderd. Deze vorm van dieptereiniging stimuleert de bloedsomloop en de productie van collageen en elastine. De huid wordt met microdermabrasie opgefrist: de structuur wordt verfijnd en nieuwe en jonge cellen worden sneller aangemaakt.

What's new!

Jij wilt toch ook een mooie huid?
Een huid die egaal is en er jong en gezond uit blijft zien?

De basis hiervoor begint met goede en consequente huidverzorging, op jouw huid aangepaste gezichtsbehandeling en een gezonde levensstijl.

Het beste resultaat vereist een professionele en betrouwbare huidanalyse. Meten is weten! Erna’s Beauty beschikt niet alleen over vakkennis en jarenlange ervaring, echter sinds kort ook over de meest geavanceerde fotoanalyse apparatuur en professionele meetapparatuur. Hiermee zijn verschillende condities in de huid duidelijk in beeld te krijgen, voor het beste plan. Want wie een mooie huid wil hebben en behouden heeft een doordacht beautyplan nodig.

Lees verder…

De recentste blog's