Abonnement voor een strakke, egale en stralende huid!

Wil jij een stevige, egale en stralende huid? Start met het 6 maanden traject en ervaar het resultaat met ons abonnement

Ben jij het zat dat je huid dof en/ of vlekkerig is? Dat je huidstructuur veranderd? Merk je dat je huid haar stevigheid verliest en wil je weer een stevigere huid? Door samen met ons met dit abonnement een half jaar lang een traject van verschillende behandelingen te ondergaan zul je gegarandeerd verschil gaan zien. In het begin van het traject zullen de behandelingen 1 of zelfs 2 keer per week plaats vinden. De behandelingen worden thuis ondersteund met een intensief pakket met huidverzorgende producten, zodat we samen voor het beste resultaat kunnen zorgen.

Abonnement huidverzorging behandeling

Voor een vast bedrag heb je onbeperkt aantal behandelingen. We beginnen met een uitgebreide huidanalyse met het maken van een begin foto. Aan de hand van de huidanalyse maken we samen een behandelplan. Na 6 maanden maken we weer een foto en een nieuwe huidmeting, waardoor we goed het resultaat kunnen bekijken.

De behandelingen zullen bestaan uit de bindweefsel massage, PBSerum, microdermabrasie of intensiefe peelings in combinatie met de producten van Matis of Nimue.

Een mooie en egale huid

Door de combinatie van bindweefsel massage, microdermabrasie en pbserum kunnen we ervoor zorgen dat de huid egaler wordt, de teint verbeterd, we stimuleren de huid om nieuwe cellen, collageen en elastine aan te maken. Deze zorgen voor de stevigheid van de huid. We passen de hoeveelheid behandelingen aan aan jouw huid behoefte, waardoor we het beste resultaat kunnen krijgen.

Hier onder vind je de voordelen van een abonnement bij Erna’s Beauty op een rij. En daar onder staan de behandelingen die we gebruiken met een link, zodat je er meer over kunt lezen.

Wil je meer informatie, dan ben je altijd welkom voor een vrijblijvend informatie gesprek.

 

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

 

De voordelen van het Stevige, egale en stralende huid abonnement:

 • Uitgebreide huidanalyse
 • Begin en eindresultaat foto
 • Onbeperkte behandelingen aangepast aan jouw huid
 • Véél voordeliger dan losse behandelingen
 • Alle behandelingen voor 6 maanden vooruit geplant, dus ruime keuze in onze agenda voor jou ideale tijd
 • Het perfecte huidverzorgingspakket van Nimue of Matis met luxe en de beste verzorgingsproducten voor jouw huid
 • Wij coachen jou naar het beste resultaat!
 • De cadeau’s en verrassingen maken het compleet!

De behandelingen:

 • Microdermabrasie of Intensieve peelings
 • Huidverbeterende bindweefsel massage
 • PBSerum Cosmeceutical
 • De behandelingen combineren we met de huidverzorgingsproducten van Nimue of Matis
Onze beautyproducten

Ben je enthousiast over het abonnement? En wil je graag je huid verbeteren dan maken we samen een keuze voor de huidverzorgingsproducten van Matis of van Nimue.

Dit doen we aan de hand van de uitgebreide huidanalyse, jouw wensen en behoeften. Via de link kan je over ieder product of behandeling meer te weten komen.
Vind je het te veel informatie? Of een lastige keuze? Geen zorgen, wij helpen je.

Kies je voor Matis:

 • We gebruiken de huidverzorgingsproducten van Matis tijdens de gezichtsbehandelingen
 • Je krijgt een uitgebreid en Intensief pakket met producten mee naar huis.
 • De gezichtsbehandelingen worden gecombineerd met microdermabrasie.

 

Kies je voor Nimue

 • We gebruiken de huidverzorgende producten van Nimue tijdens de gezichtsbehandelingen.
 • Je krijgt een uitgebreid en intensief pakket met producten van Nimue mee naar huis.
 • De gezichtsbehandelingen worden gecombineerd met de intensieve peelings van Nimue

In het abonnement met Matis en Nimue zit bij beide een huidverbeterende bindweefselmassage kuur in combinatie met de PBSerum cosmeceuticals.

nimue gezichtsbehandeling skincare skin technology nimueskin schoonheidssalon ernasbeauty nieuw vennep huidspecialist cleansing gel conditioner enzm peeling

Nimue

De behandelingen en producten van Nimue Skin Technology voor dagelijkse huidverbetering, brengen de huid weer in balans en verfijnen zichtbaar de textuur van de huid. Om verschillende huidcondities effectief te behandelen is Nimue Skin Technology gebaseerd op huidverjonging, huidverbetering,herstel, antioxidatie en zonbescherming.

gezichtsbehandeling matis huidverzorging huidverbetering skincare beauty expert ernas beauty schoonheidssalon nieuw vennep

Matis

Matis Beauty Experts Since 1936 biedt alle oplossingen voor jouw schoonheid. Met oog voor detail, unieke formules en een geavanceerd laboratorium is Matis hét merk voor wetenschappelijke, technisch hoogwaardige en resultaatgerichte behandelingen.

pbserum huidverbetering huidverzorging firmness hyalyronic ernas beauty schoonheidssalon nieuw vennep cosmeceutical

PBSerum Cosmeceuticals

PBSerum Cosmeceuticals werkt aan de oorzaken op enzymatisch niveau en richt zich niet alleen op de symptomen. Het merk richt zich specifiek op huidproblematieken. De gelaastsbehandelingen zijn effectief bij een vale huid, een gecombineerde/vette/acne huid, of een huid met reliëf, verslapping en rimpels. Voor thuisgebruik zijn er diverse gevriesdroogde producten die de resultaten ondersteunen en versterken.

bindweefselmassage huidverbetering stevige huid gezichtsbehandeling ernas beauty schoonheidssalon huidspecialist nieuw vennep

Verbeter jouw huid met een bindweefsel massage

Massage van het bindweefsel is een goede manier om de huidconditie te verbeteren. Door stevige massage op de middelste en onderste huidlagen vervormen de fibroblasten, waardoor er collageen wordt aangemaakt en de elasticiteit van de huid wordt verbeterd. Neem contact met ons op voor meer informatie over een bindweefsel massage, we vertellen er graag meer over. Of maak direct een afspraak in onze beautysalon.

huid micro 1000x739

Een jonge, gladde en frisse huid met Microdermabrasie

Microdermabrasie ‘opent’ de huid. Door een speciale vacuümtechniek, met steriele microkristallen, worden laagjes oude en dode huidcellen verwijderd. Deze vorm van dieptereiniging stimuleert de bloedsomloop en de productie van collageen en elastine. De huid wordt met microdermabrasie opgefrist, de structuur verfijnd en nieuwe en jonge cellen worden sneller aangemaakt.

Een huidanalyse

Waarom een huidanalyse bij Erna’s Beauty

Jij wil toch ook een mooie, egale, jonge en gezonde huid?
De basis hiervan is goede en consequente huidverzorging. Een op jouw huid aangepaste gezichtsbehandeling. Maar ook een gezonde levensstijl en dus ook een goede huidanalyse.

Betrouwbare en professionele huidanalyse

Het beste resultaat vereist een professionele en betrouwbare analyse van de huid. Want meten is weten!
Erna’s Beauty beschikt niet alleen over vakkennis en jarenlange ervaring, maar ook over professionele foto- en meetapparatuur.

Conditie van de huid meten tijdens de huidanalyse

Met de juiste apparatuur zijn verschillende condities van de huid duidelijk in beeld te krijgen. Daarna gaan we kijken naar het meest geschikte behandelplan. Want alleen dan kom je tot het beste resultaat.

Lees mee over onze huidanalyse >>>

 

Maak een afspraak