Herstel en verstevig je natuurlijke nagels met IBX

Beschadigde nagels of sterkere nagels met IBX

IBX is een Nieuw & Revolutionair tweedelig systeem dat dient om beschadigde nagels te herstellen en om natuurlijke nagels sterker te maken. IBX kan onder alle afweekbare gel producten gebruikt worden, om de natuurlijke nagel te beschermen. Ook kan het gebruikt worden om natuurlijke nagels sterker te maken. Waardoor ook van nature zwakke nagels lang kunnen worden, zonder een kunstmatige nagel aan te brengen.

Sterke en mooie nagels

IBX is de enige in zijn soort. Dit doordringende en versterkende systeem werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. Het product wordt uitgehard met LED of UV licht en vormt in de bovenste lagen van de nagel een netwerk, dat deze lagen aan elkaar verbindt.
Het resultaat is een stevigere en flexibele nagel. Een nagel die lang kan worden zonder een toplaag aan te brengen. Maar ook beschermd is tegen de mogelijk schadelijke gevolgen van het regelmatig verwijderen van gel.

Een IBX kuur

De behandeling is een kuur van 3 weken, met 1 behandeling per week. Het heeft als resultaat mooie, stevige en flexibele nagels. Na de kuur bespreken we samen of er nog een paar wekelijkse behandelingen nodig zijn of dat we over kunnen stappen naar bijvoorbeeld 2 of 3 weken.

Waarom IBX

  • als bescherming onder gel polish
  • voor reparatie aan een (trauma) nagel
  • ook zeer geschikt voor bijvoorbeeld kapsters, heren, nagelbijters, klanten die veel met handen in het water zitten (IBX is ook waterafstotend) en voor klanten die van de werkgever geen kunstproduct op de nagels mogen dragen, zoals bijvoorbeeld in de horeca of zorg

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

Dadi' Oil

Verzorgende nagelolie Dadi’Oil

Dadi’ Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel. Maar ook aan nagelproducten en aan de nagelriem.  Dadi’ Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie organische oliën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado, olijf en jojoba olie werken samen om te beschermen. Maar ook om te hydrateren en te verzachten. Er is natuurlijke vitamine E toegevoegd.

 

DadiOil_ProductLineUp_1