Gevoelige huid of Rosacea

Ook voor een gevoelige huid of een huid met rosacea kun je bij ons terecht.

PH SOS treament
Deze 30 minuten durende behandeling wordt gestart met een reiniging. Met het SOS vliesmasker zorgen we voor onmiddellijke verlichting van de huid. Het masker herstelt de natuurlijke barrièrefunctie van de huid, waardoor een gevoelige/beschadigde huid kan herstellen.

PH resurfacing
Een actieve en effectieve samenstelling voor chronische roodheid en een rosacea gevoelige huid. Speciaal geformuleerd met antibacteriële eigenschappen om roodheid te verminderen en uitbraken te voorkomen.

Hannah beauty boost: Let’s try hannah!
Duur: 25 minuten
De hannah beauty boost trakteert je huid op een korte introductie. Ontdek de heerlijke geuren, fijne structuren, mooie resultaten en de behandelmethode
maak kennis met de mogelijkheden, passend bij jouw wensen, voor verbetering van je huid.

Hannah xperience: The hour of power!
Duur: 50 minuten
Tijdens deze behandeling staan de 5 huidverbeterende stappen van hannah centraal. Je krijgt een op maat gemaakt huidadvies die optimaal past bij jouw huidconditie en je wensen.

Hanna xperience: The total package!
Duur: 65 minuten
Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid, inclusief bindweefselmassage of een heerlijk ontspannende massage. Door deze techniek toe te passen in samen met de juiste hannah producten, onderga je een diepgaande huidverbetering met fantastische resultaten!

Maak een afspraak Bekijk de prijslijst