Gel polish

Gel Polish nagels bij Erna’s Beauty

Ben je helemaal klaar met nagellak die snel afbladdert en wil je geen kunstnagels? Erna’s Beauty biedt met Sweden Nails Gel polish en Caption Go Time dé oplossing! Hiermee heb je gegarandeerd prachtig gelakte nagels met de kwaliteit van gel. Met de Gel polish heb je in een half uur mooi verzorgde en gelakte nagels. De gel blijft 2 tot 4 weken goed zitten. Je zou kunnen kiezen om deze behandeling eenmalig voor een feest of andere gelegenheid te doen. Maar wanneer je voor een langere tijd van jouw nagels wilt genieten, kun je de Gelpolish uiteraard laten bijvullen of kiezen voor een nieuwe polish kleur. Met een ruime keuze uit kleuren, zal er altijd een kleur voor je bij zitten.

Hoe verwijder je gel polish?

 1. Vijl lichtjes de gel polish “open”. Hierdoor kan de speciale remover of aceton beter inweken.
 2. Knip wattenschijfjes in kleinere stukjes, zodat ze mooi passend zijn voor je nagels.
 3. Doordrenk de watten in de speciale remover of aceton. Een flesje Sweden nails gel polish remover kun je ook bij ons kopen. Aceton kan natuurlijk ook, maar is minder vriendelijk voor je huid en nagel.
 4. Bedek iedere nagel met een doordrenkte wattenschijf, met daaroverheen een stukje aluminiumfolie. Door het aluminiumfolie weekt de gel polish er beter af.
 5. Na ongeveer 10 tot 15 minuten kan je voorzichtig proberen of de polish er afgehaald kan worden. Verleng indien nodig de inweek tijd.
 6. Dit gaat het makkelijkst metalen bokkenpootje. Duw niet te hard, hierdoor kan de natuurlijke nagel beschadigen.
 7. Hierna kan je de laatste restjes er met een zachte vijl af halen.
 8. En als laatst geef je jouw nagels een verzorgende behandeling met een verzorgende nagellak en eventueel verzorging voor de nagelriemen en handen.

Gelpolish

De speciale nagel gelpolish, verstevigd de natuurlijke nagel iets. Wil je echter goede stevige nagels, dan zijn gelnagels een betere optie. Deze optie voor je nagels is ideaal voor mensen die geen kunstnagels willen, maar toch mooie lange en verzorgde nagels. Op deze manier kun je stevige nagels laten groeien, zonder enige verlenging.

Nagellak over gel polish

Wanneer er gelpolish op de nagels zit kun je alsnog de nagels, over de gel heen, lakken met nagellak. De nagellak blijft zelfs beter zitten dan wanneer je ze lakt op je natuurlijke nagels. Als je dan de nagellak verwijderd moet je dit wel doen met nagellakremover zonder aceton omdat dat de gel aantast.

De gel blijft ongeveer 2 – 4 weken zitten

Omdat de gelpolish meegroeit, gaat het zwaartepunt mee naar voren. De nagel wordt hierdoor aan de top zwaarder. Bij de ene persoon groeien de nagels harder dan bij de ander, vandaar dat wij uitgaan van 2 tot 4 weken. Wanneer de gel polish niet verwijderd wordt en de nagels te lang worden kunnen de nagels gaan breken.

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

 

De voordelen:


 • Sterker dan een lak


 • Dunner dan een kunstnagel


 • Flexibel als een natuurlijke nagel


 • Behandeling duurt slechts 30 – 45 minuten


 • Afweekbaar met gel polish remover of aceton


 • Nagels krijgen kans om een mooie lengte te groeien


 • Langer plezier van de nagellak


Sweden nails

Sweden Nails

is opgericht door Cissi Karlhagen en Linda Hallberg.

Na jarenlang een Nail & Beauty opleidingsinstituut in het centrum van Stockholm te hebben gerund, wilden ze eigenlijk hun business ontwikkelen en zijn ze hun eigen label voor Gel Polish gestart.
Zij wilden dat de naam voor het label hun vertegenwoordigde in alles waar ze voor staan; Sweden Nails is het geworden.
S in het logo staat voor Sterk, Stylish, Scandinavia, Sweden, Stockholm en voor Stureplan, waar het jaren geleden mee begon.

Gebaseerd op jarenlange ervaring met andere merken en producten was hun doel een perfecte Gel Polish te ontwikkelen met een uitgebreid assortiment kleuren. Kleuren die hand in hand gaan met de mode industrie, met uitstekende kwaliteit en een concurerende prijs.
Een super hoogglans Gel Polish dat zeker voor 3 weken mooi blijft, de natuurlijke nagel meer stevigheid geeft en makkelijk te verwijderen is.
“Onze droom is dat je je overal vrouwelijk en stylish moet kunnen voelen, waar je ook bent”.

 

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

 

 

Caption & Go Time

Caption

is een unieke nagellak met de look van een gel, zonder het gebruik van een lamp. Door middel van de LacQ³-technologie is Caption razendsnel droog en blijft hij 3 keer langer zitten (tot wel 9 dagen) dan een reguliere nagellak. De lak is  intens gepigmenteerd, hierdoor dekken vrijwel alle kleuren in één laag. De lak is eenvoudig te verwijderen met polish remover. Hierna zijn de nagels direct klaar om opnieuw te lakken met jouw favoriete kleur!

Gellak aanbrengen was nog nooit zo snel

Nieuw bij Erna’s Beauty de Go Time gellak. Deze lak kan super snel worden aangebracht én binnen 10 minuten gemakkelijk verwijderd worden. Voor elke Go Time kleur is exact dezelfde kleur in Caption nagellak beschikbaar. Daardoor zie je gegarandeerd géén kleurverschil.

gellak_manicure_schoonheidsspecialistGO TIME … Gelpolish All-in-one

 • Razendsnelle applicatie – binnen 9 minuten
 • Geen BaseGel & TopGel maar toch sterk genoeg
 • Superhoge pigmentatie
 • Long Lasting: minimaal 14 dagen!
 • Binnen 10 minuten verwijderd
 • Geen hoogte-verschil bij uitgroei

Erna’s Beauty biedt twee mogelijkheden voor een Go Time behandeling

De Super snelle Gelpolish

Deze behandeling bestaat uit het in vorm vijlen van de nagels. Daarna volgt het aanbrengen van de gellak.

Go Time Manicure

De handen, nagels en nagelriemen worden verzorgd. Daarna worden de nagels in vorm gevijld, tijdens een quick manicure. Tot slot wordt de lak van Go Time aangebracht.

Maak een afspraak in onze schoonheidssalon in Nieuw Vennep bij een ervaren schoonheidsspecialist voor een manicure met deze nieuwe gellak. Een ultieme verwennerij voor mooie en verzorgde handen en nagels!

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst