Gel nagels

Gel nagels bij Erna’s Beauty

Ook voor het aanbrengen van gel nagels kun je bij ons terecht. De gel wordt aangebracht op de nagel en onder een speciale UV lamp uitgehard. Gel nagels verspreiden nauwelijks geur. Daarnaast is door het gebruik van gel in plaats van acryl, de nagel soepeler en prettiger om te dragen. Doordat de nagels van gel flexibiler zijn, geven ze iets meer mee als je de nagel bijvoorbeeld stoot. In onze schoonheidssalon werken we met de merken Nail Line en IBD.

Welke afwerkingen zijn er mogelijk van de gelnagels?

  • natural – met enkel een transparante laag over de nagels
  • color – met een in de massa gekleurde gel lijkt het of je nagels gelakt zijn
  • french – een stijlvolle zachtroze vulling met een witte of parelmoeren nagelrand
  • Ook wat de vorm betreft heb je tal van mogelijkheden: lang, kort, rond, puntig, recht …

Wanneer en waarom worden tips gebruikt?

Tips zijn kunstnagels die op je natuurlijke nagels gelijmd worden, zonder deze te beschadigen. De gel laag wordt hier bovenop aangebracht. Op deze wijze heb je direct stevige en mooie lange nagels. Als je nagels groeien, groeit de tip uit en zorgt de sterke gel ervoor dat je lange nagels kan houden. Indien je van kort naar lang wilt gaan zonder te wachten, zijn tips dus zeker aan te raden.

 

Worden mijn natuurlijke nagels beschadigd?

 

Jouw natuurlijke nagels worden enkel licht opgeruwd. We werken met kwaliteitsproducten en de nodige zorg zodat je nagels niet aangetast worden. Je nagels van gel kunnen achteraf ook verwijderd worden. Het is wel verstandig hierna goede verzorging voor je nagels te gebruiken.

Hoe lang duurt het voor mijn nagels moeten worden bijgewerkt?

Naarmate je natuurlijke nagels groeien, groeit ook de gel mee uit. Je nagels moeten dan terug op lengte gebracht te worden. Verder dienen je nagels een gel laag te krijgen tot tegen de nagelriem. Afhankelijk van de groeisnelheid duurt dit gemiddeld 3 tot 4 weken.

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst