Fusion Mesotherapy

Wat is de Monopen?

De Fusion Monopen-behandelingen zijn efficiënte en uiterst veilige behandelingen voor collageenstimulatie d.m.v. de Multi-Needle of de Mono-Needle. Huidveroudering en huidverslapping worden hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuurgehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Doordat hyaluronzuur een natuurlijk bestanddeel van de huid is, mag een Monopen-behandeling een van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

Multi-Needle

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempeld met meerdere naaldjes, waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terechtkomt.

Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in de huid zo snel mogelijk worden genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals vitamine C, hyaluronzuur of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!

Mono-Needle

Ook kunnen zichtbare rimpeltjes worden verminderd met de nieuwe mono-needle. Met deze behandeltechniek wordt de rimpel plaatselijk behandeld waardoor lijntjes en rimpels als het ware opgevuld worden met huideigen collageen. Resultaat: minder zichtbare rimpels!

Ongeacht of je volume wenst, verstrakking of een gladdere huid, de skin needling pen heeft de ultieme oplossing!

 

Fusion behandeling

Voordat de pen wordt toegepast wordt de huid eerst goed gereinigd en gepeeld. Hierna wordt een speciale hyaluronzuurgel op de huid aangebracht. De Mono- of Multipen gaat in horizontale banen over de huid. De behandeling voelt aan als kleine prikjes, die goed te verdragen zijn.

Na de behandeling

Na de behandeling ziet de huid er vaak roze/rood uit. Dit kan enkele uren aanhouden, maar verdwijnt daarna. Het is belangrijk de huid goed te beschermen tegen schadelijke UV-stralen met een UV-filter en extra te hydrateren.

Ook adviseren wij het gebruik van de Thoclor-spray. Thoclor ondersteunt het herstel van de huid na behandeling waarbij de bovenste huidlaag wordt beïnvloed.

  • vermindert pijn
  • voorkomt infectie
  • vermindert het risico op hyperpigmentatie
  • versnelt de genezing met 60 tot 70%
  • remt ontstekingen
  • vermindert roodheid
Het resultaat

De Fusionpenbehandeling stimuleert collageen. Dit proces heeft circa 3 weken de tijd nodig en om het optimale resultaat te behouden is het belangrijk om thuis de juiste producten met onder andere hyaluronzuur te gebruiken. Hoe beter de verzorging thuis, hoe beter het uiteindelijke resultaat!

Herhaling

Afhankelijk van het soort huidprobleem zal uw huidspecialist een behandeling adviseren en een behandelplan opstellen. De meest optimale behandelfrequentie is met tussenpozen van 3/4 weken.

 

Maak een afspraak
Bekijk de prijslijst

 

MELINE