Amanda's Beauty Blog

 

Erna’s Beauty @ Home
Tips voor een gezichtsbehandeling thuis

Waarom is het zo belangrijk dat een gezichtsbehandeling thuis wordt voortgezet?

Tijdens een gezichtsbehandeling wordt er gewerkt aan de conditie van de huid. Je wil je huid toch graag verbeteren? Of omdat je even lekker wilt ontspannen in je eigen thuis spa. Maar natuurlijk ook om je huid te verzorgen en gezond te houden. Het maakt eigenlijk niet uit. Voor alle opties is het belangrijk om de gezichtsbehandeling thuis voort te zetten.

Een gezichtsbehandeling thuis hoeft zeker niet zo uitgebreid als bij ons in de salon

Je hoeft zeker niet zo uitgebreid aan de slag met je dagelijkse gezichtsverzorging, als bij ons in de schoonheidssalon. Dat kan ook vaak niet! Doordat er tijdens een gezichtsbehandeling professionele producten worden gebruikt, waar schoonheidsspecialisten voor getraind zijn.
Echter iedere ochtend en avond reinigen en daarnaast een verzorging is noodzakelijk. Ten slotte wil je een gezonde, mooie en egale huid. Daarbij is het bovendien verstandig om 2 tot 3 keer per week (laat je adviseren door je schoonheidsspecialist), een peeling of scrub te gebruiken, evenals een masker.

beautysalon schoonheidsspecialist schoonheidssalon nieuw vennep ernas beauty

Speciale serums en producten voor je gezicht

Dan zijn er daarnaast nog de specials. Zoals bijvoorbeeld serums of andere producten die een bepaald “probleem” aanpakken. Door de juiste producten bij jouw huidconditie en jouw wensen te gebruiken, zorg je ervoor dat je je huid naar een bepaald niveau brengt. Wanneer je iedere 4 tot 6 weken komt voor een gezichtsbehandeling die specialistisch werkt aan jouw huid, zorg je ervoor dat je je huid weer naar een niveau hoger brengt.

Waarom een dagelijkse gezichtsverzorging

Het iedere dag verzorgen van je gezicht thuis, zal je huidconditie verbeteren. Bovendien is een dagelijkse gezichtsbehandeling thuis, in je eigen thuis spa noodzakelijk. Ten slotte:

  • 1 x in de 4 weken naar de sportschool gaan zet ook geen zoden aan de dijk
  • Of eens in het half jaar naar de tandarts gaan en de rest van het half jaar je tanden niet poetsen schiet ook niet op

Standaard een beauty dagje thuis inplannen en wat tijd voor jezelf nemen om te srubben, stomen en smeren is ook nog eens heerlijk ontspannend.

Gezichtsbehandeling in onze schoonheidssalon

Bij Erna’s Beauty zijn we ervan overtuigd dat het beste resultaat alleen bereikt kan worden door de juiste samenwerking. Wij coachen jou in hoe je jouw huid, voeten en nagels thuis het beste kan verzorgen. Tevens adviseren we welke producten daarbij het beste aansluiten. Daarnaast helpt uiteraard een gezonde levensstijl. Zoals gezond eten en af en toe ontspannen.  Alleen hierdoor kunnen wij de mooiste versie van jou naar voren halen.

Maak een afspraak

gezichtsbehandeling thuis gezichtsverzorging spa tips