Met tegenzin en schaamte laat ik mijn voeten zien, maar ik word hier goed op mijn gemak gesteld. Wegens kalknagels nog wel aardig wat afspraken te gaan voordat er echt mooi resultaat is, maar heb er vertrouwen in dat dit goedkomt bij Erna’s.

Cherly

Wij zijn ontzettend blij met de behandelingen van Amanda. Zij heeft mijn dochter geholpen met een acnehuid. Het ziet er echt fantastisch uit. Ook de fijne ongedwongen sfeer is heel fijn, je voelt je echt op je gemak. Dus ze verdien een hele dikke pluim. Super!!

Jamie

Super vriendelijk personeel, werken snel en keurig,wat ook heel prettig is dat ze niet de hele tijd proberen een gesprek te voeren stiltes zijn ook goed er wordt niets geforceerd heel prettig, ik kom zeker over 3 tot 4 weken terug.

Dajenne

De medewerkers zijn vriendelijk,geven je het gevoel dat ze de tijd nemen voor je. Ze geven naar mijn gevoel advies op maat en wat zeker fijn is adviseren producten maar pushen niet dat je iets moet kopen.

Kimberly

Via mijn broer kennisgemaakt met de producten(Matis) Door mijn enthousiasme in deze een afspraak gemaakt voor behandeling. Ontvangst was uitermate vriendelijk en professioneel, zeer netjes ook de intake mbt privacyschending. Salon is rustgevend en een perfecte stoel. Een nauwkeurige huidmeting werd gedaan en de behandeling gelijk hierop aangepast. Schoonheidsspecialiste was zeer vriendelijk, totaal niet opdringerig en gaf je een gevoel van eerlijkheid en rust Het was héérlijk en gelijk weer een afspraak gemaakt! Vriendelijke groet,

Annemiek

Altijd een feestje om hier te komen, deskundige, vriendelijke en gezellige meiden!

Monique

kwam voor een gratis advies over het verwijderen van huid oneffenheden, werd zeer hartelijk ontvangen, advies was uitgebreid en duidelijk en heb nu een vervolgafspraak gemaakt voor het verwijderen, salon ziet er netjes uit en straalt rust en vertrouwen uit

Ilonka

Allereerste keer in de schoonheidssalon, was hartstikke fijn! Werd met alles rekening gehouden, ze zijn super vriendelijk en attent. Fijn ook dat ze goed kunnen uitleggen.

Soraya

Altijd vriendelijk, goede behandeling en uitleg! Al met al excellent 👌

Jany

Mooie salon met vriendelijk gezellig en professioneel personeel. Ik kwam er voor het eerst en werd hartelijk ontvangen. Een echte aanrader.

Sigrid