In september 2014 ben ik mijn opleiding tot schoonheidsspecialist gestart. Hiervoor moest ik een stage plek zoeken waar ik dan in mijn eerste jaar 1 dag in de week stage zou gaan lopen. Via via ben ik bij Erna’s Beauty terecht gekomen. Een brede salon met veel verschillende behandelingen. Ik dacht: Hier kan ik een hoop gaan leren!

Het eerste schooljaar vloog voorbij en ook het tweede jaar wilde ik graag bij Erna’s Beauty blijven. In het tweede schooljaar moest ik twee dagen stage gaan lopen, zo kon ik dus nog meer ervaring opdoen en meer leren. In september 2016 heb ik mijn diploma schoonheidsspecialiste behaald.

Na mijn stage periode kreeg ik een werkcontract aangeboden en mocht ik dus meteen aan de slag, dit was een mooie kans en dus pakte ik die met beide handen aan.

In de twee jaar stage heb ik een hoop ervaring opgedaan en kwam er achter wat mij nou het meeste aantrok. Uiteindelijk vond ik alles rondom nagels, visagie en de schoonheidsbehandelingen erg leuk! Tijdens en na mijn stage periode ben ik ook begonnen met het leren zetten van de gelnagels. Dit vind ik erg leuk en doe ik nu steeds vaker meerdere keren op een werkdag.

Het leukste aan mijn vak vind ik dat het zo breed is en dat er elke dag weer een andere behandelingen in de agenda staan. Dit houd het erg gevarieerd. Het contact met de klanten vind ik erg leuk. Ik hou van gezellig kletsen en kan ook goed luisteren.

Naam: Rowena Schelvis
Geboren: 6 november 1996
Woont in Rijpwetering.

Rowena is werkzaam als:

  • Schoonheidsspecialiste / huidspecialiste
  • Nagelstyliste
  • IBX specialiste
  • Gel polish specialiste
  • Masseur en lichaamsbehandelingen
  • Visagiste