IPL Definitief ontharen

Definitief ontharen IPL

Harsen, scheren en epileren. Het is voor veel vrouwen en mannen het hele jaar door een terugkerend en tijdrovend ritueel. Maar waarom al deze moeite als er ook een pijnloze, veilige en snelle manier is om haren definitief te verwijderen? Definitief ontharen IPL kan bij ons in de schoonheidssalon.

Hoe werkt het?

Met IPL wordt via licht warmte opgewekt in de haarzakjes en de haarstamcellen. Daarna geleidt de melanine (het pigment) in de haar het licht naar de haarwortel. Doordat de warmte de haarzakjes en cellen vernietigd, zullen ze daardoor nooit meer een haartje kunnen produceren. Kortom, simpel gezegd wordt de haarwortel door de lichtflits vernietigd. Waardoor er geen haar meer uit kan groeien. Dit heeft tot resultaat dat na een kuur gemiddeld 80-90% vermindering van het haar wordt bereikt. Echter kunnen alleen haarwortels met voldoende pigment worden vernietigd.

Daardoor levert ontharing met IPLhet beste resultaat op wanneer je donkere haren op een lichte huid hebt.
Maar ook voor de behandeling van witte of blonde haren in het gezicht kun je bij ons terecht. Lees alles over elektrisch ontharen.

 

definitef ontharen ipl laser waxen harsen ernas beauty schoonheidssalon nieuw vennepHoeveel IPL behandelingen zijn er nodig?

Bij definitief ontharen met IPL moet rekening gehouden worden met het groeiproces van een haar. IPL kan namelijk alleen de haren in de groeifase definitief vernietigen. Echter het haargroeiproces verschilt per lichaamsgebied. Waardoor de frequentie van de IPL behandeling afhankelijk is van het te behandelen lichaamsdeel. Zo worden gezichtsbehandelingen eens in de vier weken uitgevoerd. Terwijl er acht weken tussen twee behandelingen van bijvoorbeeld de benen zit.

Er zullen meerdere behandelingen nodig zijn voor een definitieve haarverwijdering. Gemiddeld acht behandelingen, met een onderbreking van vier tot acht weken. Het aantal behandelingen kan hoger of lager uitvallen. Om een goed resultaat te behouden, adviseren wij om jaarlijks één tot twee onderhoudsbehandelingen te ondergaan.

 

Kan ik voor een behandeling zonnen of onder de zonnebank?
De zon of zonnebank activeert pigmentcellen in de huid. Aangezien het IPL apparaat zoekt naar pigment, kun je zowel de zon als de zonnebank het beste vermijden. Wanneer zon-contact onvermijdelijk is, adviseren wij om de te behandelen gebieden af te dekken en een zonnebrandcrème met een beschermingsfactor van minstens 30 te gebruiken. Een gebruinde huid zal niet door ons worden behandeld.

definitief_ontharen_man_rug_schoonheidssalonWordt definitief ontharen met IPL vergoed door zorgverzekeraars?

Bij definitief ontharen in het gezicht kun je in aanmerking komen voor een vergoeding. Afhankelijk van je polis en zorgverzekeraar. Raadpleeg daarom jouw verzekeringspapieren. Wij zijn aangesloten bij de Anbos en in het bezit van een diploma ontharingstechnieken en elektrische epilatie Diathermie en Blend.

Waarom definitief ontharen bij Erna’s Beauty?

 • Nagenoeg pijnloze behandeling
 • Groot behandeloppervlak dankzij de hoge flitssnelheden
 • Tot wel 75% kortere behandeltijd
 • Erna’s Beauty is MedCos® Partner
 • Erna’s Beauty is door MedCos® opgeleid en gecertificeerd
 • Gediplomeerd Ontharings technieken specialist
 • Gediplomeerd Elektrisch ontharen Diathermie en Blend specialist
 • Aangesloten bij de Anbos branche vereniging
 • Zekerheid van een veilige behandeling
 • Professionele behandeling
 • Efficiëntie

Ben je geïnteresseerd?

Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis intakegesprek. Hierin verstrekken wij de benodigde informatie en een persoonlijk advies. Uiteraard ben je dan in de gelegenheid om alle vragen te stellen die je over de IPL ontharingsbehandelingen hebt.

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst