Definitief ontharen van het gezichtshaar (witte en blonde haren) door middel van Elektrische epilatie

Definitief verwijderen van witte en blonde gezichtsharen

Erna’s Beauty biedt een oplossing voor het definitief verwijderen van witte en blonde gezichtsharen. Want de enige methode waarbij deze lichte haren definitief worden verwijderd, is elektrisch epileren.

Wat is elektrisch epileren?

Elektrisch epileren wordt al tientallen jaren gehanteerd om aan hinderlijke overbeharing een einde te maken. Kenmerk van deze permanente ontharingsmethode is dat elk haartje afzonderlijk wordt aangepakt. Daarom is elektrisch epileren dus zeer geschikt voor ontharing van kleinere gebieden. Doordat het ontharen van grote oppervlakken een zeer tijdrovende klus is. Daarom wordt deze methode bij Erna’s Beauty alleen gebruikt om blonde en witte gezichtsharen te verwijderen. Donkere haren zullen worden verwijderd met de IPL methode.

Hoeveel elektrische epilatie behandeling zijn er nodig?

Bij definitief ontharen met de diathermie of blend methode moet rekening gehouden worden met het groeiproces van een haar. Met elektrisch epileren kan namelijk alleen de haren in de groeifase definitief vernietigen. Echter het haargroeiproces verschilt per lichaamsgebied. Waardoor de frequentie van de behandeling afhankelijk is van de hoeveelheid haar. Dit zullen wij tijdens het intake gesprek bespreken.

Er zullen meerdere behandelingen nodig zijn voor een definitieve haarverwijdering. Wij maken een schatting van het aantal behandelingen en de frequentie tussen de behandelingen in. Dit aantal kan hoger of lager uitvallen. Om een goed resultaat te behouden, adviseren wij om jaarlijks één tot twee onderhoudsbehandelingen te ondergaan.

 

Kan ik voor een behandeling zonnen of onder de zonnebank?
Doordat het elektrisch epileren niets te maken heeft met de pigmentcellen in de huid en haar, kan er tussen de behandelingen door gewoon gezond worden. Maar wij raden het af om 5 dagen voor en na de behandeling te gaan zonnebaden. En ons advies is altijd om je huid zo goed mogelijk te beschermen tegen de zon met minimaal factor 30. Vinden wij de huid te bruin, zullen wij niet behandelen.

Hoe pijnlijk is elektrisch epileren?

Elektrisch epileren wordt over het algemeen als meest pijnlijke manier van definitief ontharen beschouwd. Wij passen echter de sterkte van de stroomstootjes zodanig aan dat de prikkeling die wordt veroorzaakt door het stroomstootje dragelijk voor je is. Hierdoor is de behandeling voor iedereen goed te doen.

Wordt elektrisch ontharen vergoed door zorgverzekeraars?

Bij definitief ontharen in het gezicht kun je in aanmerking komen voor een vergoeding. Afhankelijk van je polis en zorgverzekeraar. Raadpleeg daarom jouw verzekeringspapieren. Wij zijn aangesloten bij de Anbos en in het bezit van een diploma ontharingstechnieken en elektrische epilatie Diathermie en Blend.

Waarom elektrisch epileren bij Erna’s Beauty?

  • Gediplomeerd Elektrisch ontharen Diathermie en Blend specialist
  • Aangesloten bij de Anbos branche vereniging
  • Zekerheid van een veilige behandeling
  • Professionele behandeling
  • Efficiëntie

Maak een afspraak bij Erna’s Beauty voor het definitief verwijderen van witte en blonde gezichtsharen

Onze gespecialiseerde schoonheidsspecialisen staan voor je klaar! Maak een vrijblijvend een afspraak voor een gratis intakegesprek. Hierin verstrekken wij de benodigde informatie en een persoonlijk advies. Uiteraard ben je dan in de gelegenheid om alle vragen te stellen die je over het elektrisch ontharen hebt.

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst