Amanda's Beauty Blog

De huidverzorging Winter Essentials van Nimue

Cold night, Warm sweater, Hot tea, Good book, Soft soks & the Nimue Winter Essentials

Het is winter, en het koude gure weer zorgt vaak voor droge handen, gescheurde lippen en een trekkerige huid. Om de winter zo comfortabel mogelijk door te komen heb ik van Nimue 6 heerlijk geurende en zijdezachte huidverzorging winter essentials voor je op een rij gezet.

De huidverzorging Winter Essentials van Nimue

ELEMENT BARRIER CREAM – Ideaal voor de wintersport!! € 49,50

Met UVA en UVB zonnebescherming. Deze dubbelzijdige barrièrebescherming in een lichtgewicht niet vette crème, beschermt tegen milieuinvloeden, extreme temperaturen en wind. Blootstelling aan deze elementen resulteert in disbalans in de beschermende functie van de huidbarrière, wat resulteert in ‘trans-epidermal waterloss’, dé-hydratatie, droogheid en gevoeligheid. Kortom een ideale huidverzorging winter essential!

REDUCT DERMA BALM € 32,00

Reduceert roodheid, voorkomt huidirritatie. Voorkomt verdere beschadiging van huidtextuur en geeft uitstekende kalmerende voordelen. Reduceert discomfort direct. Herstelt het Hydro lipidische vermogen van de huid. Verbetert de weerstand van de huid.

 

EXFOLIATING ENZYME € 52,00 refill € 47,00

De Exfoliating Enzyme verbetert de structuur, textuur en glans van de huid aanzienlijk.
De combinatie van Papaya en Ananas enzymen zorgt ervoor dat dode huidcellen worden losgeweekt en nieuwe cellen worden aangemaakt. Belangrijk voor iedere huid.
Helpt het uiterlijk van iedere huid drastisch te verbeteren. Een unieke combinatie van fruitenzymen stimuleert de afvoer van dode huidcellen zonder de huid onnodig te belasten.

 

 

Lees meer over de huidverzorgende producten van Nimue >>>

 

CELL HYDRATING COMPLEX € 36,00

Een hydraterende combinatie van aromatherapie ontwikkeld om de vochtarme huid te revitaliseren. Zeer geschikt voor de gedehydrateerde huid, beschadigd door de leefomgeving en/of levensstijl.
Beschermt de huid barrière, voorkomt vochtverlies en herstelt de huid tijdens de healingscrisis. Voor de winter is dit Cell Hydrating complex ideaal, omdat het veel comfort geeft.

 

ACTIVE HAND REPAIR € 32,00

Active Hand Repair is speciaal geformuleerd om het probleem van ouderdomsvlekken op de handen en armen te verhelpen en te reguleren. Regelmatig gebruik van de active hand repair helpt om gezonde en prachtige handen te behouden.
De AHA’s verbeteren de textuur van de huid en verwijderen dode en beschadigde huidcellen. De verjongde huid wordt zijdezacht en heeft een verbeterde capaciteit om vocht vast te houden.
20% Kigelia Africana helpt bij verschillende huidproblemen.

huidverzorging winter _nimue_schoonheidssalon

Wil jij weten welke crème of huidverzorgingsproduct het beste bij jouw huid past? Kom dan langs in onze salon voor een uitgebreide huidanalyse.

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

 

Wil jij een analyse van je huid?

Maak een afspraak