Amanda's Beauty Blog

De huidverzorgende Winter Essentials van Matis

Cold night, Warm sweater, Hot tea, Good book, Soft soks & the Matis Winter Essentials

Het is winter, en het koude gure weer zorgt vaak voor droge handen, gescheurde lippen en een trekkerige huid. Om de winter zo comfortabel mogelijk door te komen heb ik van Matis 6 heerlijk geurende en zijde zachte huidverzorgende winter essentials voor je op een rij gezet.

De huidverzorgende Winter Essentials van Matis

 

Matis Délicate Absolute Soothing Serum € 64,00

Een intensieve huidverzorgende behandeling om overgevoeligheid en irritaties in de winter te kalmeren.

 

Matis Délicate Sos Nutrition Face Care creme € 64,00

Een noodhandeling voor de droge en gevoelige huid. Deze creme is onmisbaar voor de oververmoeide ongebalanceerde huid.

Alle oplossingen voor jouw huid met de schoonheidsproducten van Matis >>>

 

 

Matis Yeux Eyes & Lips treatment Mask € 47,00

Een masker voor de ogen en de lippen. Het masker voedt de huid met verzorgende vochtinbrengende en verzachtende substanties.
Dit masker heeft een dubbele werking. Het is een masker en huidverzorgende crème voor de ogen en lippen.
Als je het Eyes & Lips treatment Mask rijkelijk opbrengt, is het een fantastisch masker dat voor uitzonderlijk comfort en een geweldig ontspannen gevoel zorgt. Het voorziet de opperhuid van een rijke dosering aan voedende, vochtverzorgende en verzachtende ingrediënten en vult kraaienpootjes en rimpels rond de ogen en lippen. Breng het Eyes & Lips treatment Mask zuinig aan, en het is een bijzondere, voedende, huidverzorgende crème die zichtbare sporen van vochtonttrekking verzacht en de opperhuid gladder maakt.
Eyes & Lips treatment Mask is een uitstekende remedie voor lippen met kloofjes of voor gebruik in de winter om deze extra gevoelige plekken te beschermen.

 

huidverzorgende winter _essentials_matis_schoonheidsspecialist_beautytipMatis Jeunesse Youth Hydrating Mask (parabeenvrij) € 39,75

Een masker dat is ontwikkeld voor elk huidtype dat vraagt om hydratatie. De actieve ingrediënten optimaliseren het vocht in de huid en helpen mee om gedehydrateerde zones in balans te brengen. De huid wordt soepeler en zachter alsof de dorst gelest wordt. Kan ook als nachtcrème gebruikt worden. Een perfect huidverzorgende winter masker dus!

Matis Winter Chill set: Matis Climatic Protective Balm € 61,00

Verzorgt de huid voor invloeden van buitenaf, zoals kou, droogte of sterke klimaatwisselingen. Deze voedende en vochtvasthoudende crème houdt elk huidtype in topconditie tijdens alle omstandigheden.

Cadeau:  Youth Hand Cream € 21,50 bij aanschaf van de winter chill set

Een zachte, lichte crème die huidveroudering voorkomt, de huid beschermt, voedt, hydrateert en zorgt voor zijde zachte handen.

 

 

 

Wil jij weten welke crème of huidverzorging in de winter het beste bij jouw huid past?
Kom dan langs in onze salon voor een uitgebreide huidanalyse.

Maak een afspraak

Bekijk de prijslijst

 

Wil jij een analyse van je huid?

Maak een afspraak